KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2026 Cuma
°C

Kılıçdaroğlu'na yapılan protestoyu kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Köseoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun protesto edilmesini kınadı.

Kılıçdaroğlu`na yapılan protestoyu kınadı
02 EYLÜL 2010 PERŞEMBE 09:09
0
2358
0
AA aa
MHP İl Başkanı Köseoğlu, yaptığı yazılı açıklamada 25 Ağustos Çarşamba günü Bingöl'de referanduma hayır mitingi düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun protesto edilmesini kınayarak: “İlimize gelen siyasi parti liderlerine örgütlü bir şekilde yapılan protesto ve çirkin eylemler, misafirperver Bingöl halkının hiç de hak etmediği bir tabloyu Türkiye gündemine taşımışlardır.
 
Bu olayı şiddetle kınıyor ve bu çirkin eylemler içerisinde bulunan şahısların ilgili ve yetkili mercilerce biran önce tespit edilip gerekli yasal işlemlerin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 

Bingöl'de bazı kamu kurumların AK Parti güdümünde olduğunu ileri süren Köseoğlu: “İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşları son zamanlarda aşırı derecede politize olup adeta AKP'nin yan kuruluşları gibi faaliyetler içerisine girip, devlet kurumu zihniyetinden çıkarak, AKP memurluğu pozisyonunu doğurmuşlardır. Ancak şunu unutmasınlar; devlette devamlılık ilkesi esastır.

Bu nedenle devletin imkânlarını kullanarak kurumlarda siyaset yaparak, AKP'yi savunacağınıza erkekçe istifa ederek meydanlara inmenizi istiyoruz. Bunun için de devlet imkânları ile değil cebinizdeki imkânlarla siyaset yapınız ki gücünüzü bu millet görsün. Kendini eski ülkücü diye tanıtan bazı arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Ülkücünün eskisi yenisi olmaz. Ülkücülük dik durmaktır. Gerektiğinde hayır diyebilmektir” diye konuştu.
 

 

 

                                                                            
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.06.2026
14:28
HÜDA PAR`dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR'dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
18.06.2026
13:49
Bingöl`ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Bingöl'ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Türkiye genelinde konut satışları mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre gerilerken, Bingöl'de 175 konut satışı gerçekleşti. Veriler, bölgede en fazla konut satışının Elazığ'da yapıldığını ortaya koydu.
18.06.2026
13:31
Komşu illerden gelip Bingöl`de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Komşu illerden gelip Bingöl'de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı.
18.06.2026
01:39
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Bingöl'de SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Efrayim Gökalp'in tedavisine destek amacıyla düzenlenen bağış programında 2 milyon TL yardım toplandı. Sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında hayırseverler destek için adeta seferber oldu.
18.06.2026
00:52
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Adana'da serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan 15 yaşındaki Harun Dalçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayağansöğüt köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
18.06.2026
00:51
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi, İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel'e Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi gündemiyle olağanüstü meclis toplantısı yapma kararı aldı. Teklifin kabul edilmesi halinde, Genç ilçesi tarihinde ilk kez bir kişiye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiş olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın