KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mart 2026 Perşembe
°C

Kimlikli bir şehir oluşturacağız

A Haber'in konuğu olan Başkan Arıkan; Kendi öz kimliğini yansıtan, insana, doğaya ve diğer tüm canlılara saygılı; toplumun her kesimini kucaklayan, erişilebilir, kültür ve sanatıyla ön plana çıkmış kimlikli bir şehir oluşturacağız.

Kimlikli bir şehir oluşturacağız
09 NİSAN 2019 SALI 20:57
18
3715
6
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, A Haber'in canlı yayın konuğu olarak, Ahmet Çelik'in sorularını yanıtladı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini değerlendiren Arıkan, “Allah'a hamdolsun ki yerel seçimleri sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bingöllü hemşehrilerim bir kez daha tercihini hizmetten yana, istikrardan yana kullandı. Ben öncelikle seçimlerde bizleri destekleyen veya tercihi başka partiden yana kullanan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yoğun bir seçim maratonunun ardından görevimize başladık. Şimdi tüm siyasi görüşlerimizi ve farklılıklarımızı bir kenara bırakarak ilimizi hep birlikte yöneteceğiz. Halkımızla ele ele omuz omuza vererek, ilimizi daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz. İlk günden beri hep şunu vurguluyoruz, biz halkımızın içerisinde yer alacağız ve çok daha farklı bir belediyecilik anlayışıyla ilimizi yöneteceğiz” dedi.

Kentin öncelikleri arasında yer alan hizmetlere ağırlık vereceklerini vurgulayan Arıkan, şunları söyledi: “Kentimizin sorun ve taleplerini çok iyi analiz ettik, tüm beklentilerin farkındayız. Trafikten ulaşıma, altyapıdan üstyapıya yeni yerleşim alanlarının oluşturulmasından farklı diğer ihtiyaçlara odaklanacağız ve hizmetlerimizi sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz. Belediyecilik anlayışımızı ileri bir seviyeye taşıyarak, çok daha büyük hizmetlere imza atacağız.”

“Kimlikli bir şehir oluşturma gayretinde olacağız”

Kendi öz kimliğini yansıtan, topografyasıyla uyumlu kimlikli bir şehir oluşturmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan Arıkan, “En ideal şehir, kültürüyle, sanatıyla, beşeri faktörleriyle ve kendine has özellikleriyle kendi öz kimliğini yansıtan şehirdir. Belediye hizmetlerimizi bu çerçevede yürüterek, kimlikli bir şehir oluşturma gayreti içerisinde olacağız. Toplumun her kesimini kucaklayan, kapsayıcı, kuşatıcı, erişilebilir bir belediyecilik anlayışıyla fiziki yatırımların yanı sıra sosyokültürel alanlara ağırlık vereceğiz. Özellikle gençlerimiz için, çocuklarımız için, kadınlar için, engelli kardeşlerimiz için kısacası toplumun tüm kesimleri için çok farklı sosyal yaşam alanları oluşturacağız. İnşallah çok farlı bir belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmetler sunacağız.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43136)
10 Nisan 2019 Çarşamba 16:21
inşallah kendi iradenizle davranırsınız başkanım çünkü artık bir hizmet birazda emek lazım bu şehire oda zamanla görünecek aksi takdirde sizinde gidenlerde farkınız kalmaz başkanım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43133)
10 Nisan 2019 Çarşamba 15:40
Halkımız bir bütün olarak torpile karşı çıkın lütfen görenler duyanlar bunu dile getirin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43119)
10 Nisan 2019 Çarşamba 11:45
sizden tek beklentim şeffaflık..Belediye için harcanan 1 TL nin bile nereye harcandığını gördüğüm gün size inanacam.Aksi takdirde benim gibi herkesin aklında sadece ve sadece rant ve şaibe kalacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43105)
10 Nisan 2019 Çarşamba 01:00
Samimi olduğunu ancak belediye bünyesine torpille işe alınanları uzaklaştırarak ve torpili engellediğin gün inanacağız size Başkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43103)
10 Nisan 2019 Çarşamba 00:46
Insalah olur ama biraz zor bagimsiz olsaydin biraz inanirdim ama insallah ben yanilirim güzelim bingöl icin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43099)
09 Nisan 2019 Salı 22:48
Senin Allah'ına kurban başkanım inşallah senin zamanında gelmeyen hizmetler gelecek şehrimiz şaha kalkacak.
12.03.2026
02:37
Bingöl`de 4 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
Bingöl'de 4 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
Bingöl merkez İnalı Mahallesi'nde yapılacak 4 derslikli ve 100 öğrenci kapasiteli anaokulu için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever firma arasında protokol imzalandı. Okulun 12 ay içinde tamamlanması planlanıyor.
12.03.2026
02:35
12Bingölspor Galibiyeti Unuttu! Taraftar Tepkili
12Bingölspor Galibiyeti Unuttu! Taraftar Tepkili
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, ertelenen maçta sahasında Ağrı 1970 Spor ile 2-2 berabere kaldı. Son haftalardaki puan kayıpları ve düşen performans taraftarın tepkisini artırırken, kulüp yönetimi 'Kalan maçlarda gereken mücadeleyi ortaya koyarak bu şehre o kupayı getireceğiz' açıklamasında bulundu!
12.03.2026
02:33
'Yeni Nesil Üniversite Vizyonu' toplantısı
Bingöl Üniversitesi'nde öğrenci kalite elçilerine yönelik düzenlenen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik 'Türkiye Yüzyılında Yeni Nesil Üniversite Vizyonu' başlıklı sunum yaparak üniversitenin kurumsal gelişimine yönelik hedefleri paylaştı.
12.03.2026
02:32
Hafif Ticari Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı: 2 Yaralı
Hafif Ticari Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı: 2 Yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari araç refüjdeki demir bariyerlere saplandı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
12.03.2026
02:31
Denetimli Serbestlik ile Kızılay`dan Sosyal Market İçin İş Birliği
Denetimli Serbestlik ile Kızılay'dan Sosyal Market İçin İş Birliği
Protokol doğrultusunda, Sosyal Market'in güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahibi yükümlülere maddi destek sağlanması yönünde çalışmalar yürütülecek.
12.03.2026
02:30
Genç`te Gazze için iftar bağışı
Genç'te Gazze için iftar bağışı
Bingöl'ün Genç ilçesinde 'Genç İyilik Hareketi' kapsamında Gazze'de düzenlenecek iftar organizasyonu için başlatılan yardım kampanyasında 1 milyon 290 bin TL bağış toplandı. Toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı'na teslim edilmek üzere Kaymakam Güzel'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın