KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2025 Cuma
°C

Kınama yarışından fazlası yapılmalıdır

Bingöl Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Bayram, “Artık teröre karşı kınama ve lanetleme yarışından daha fazlası yapılmalıdır. Türkiye'nin varlığı için ortak akıl, milli birlik şuuru şarttır. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamaz” dedi.

Kınama yarışından fazlası yapılmalıdır
16 HAZİRAN 2017 CUMA 05:56
0
1608
0
AA aa

 

Bingöl Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram, yaptığı açıklamada Bingöl'de devam eden operasyonlarda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek terörizmin hiçbir zaman kazanamayacağını belirtti.

Bayram, “Elbette hainler ve işbirlikçiler hedefledikleri yıkım ve çözülmeye dünya gözüyle şahit olamayacaklardır. Artık teröre karşı kınama ve lanetleme yarışından daha fazlası yapılmalıdır. Türkiye'nin varlığı için ortak akıl, milli birlik şuuru şarttır. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamaz. Klasik tedbir ve güvenlik politikalarının yanında teröre tam saha pres ve baskı kurulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Eski ezberlerde ve denenmiş yollarda ısrarın anlamsız olduğunu ifade eden Bayram, şunları söyledi: “Kast edilmek istenen istikbalimizdir. İmhası amaçlanan milli birlik ve bağımsızlığımızdır. Türk milletinin tamamı kanlı namlunun ucundadır. Düşmana karşı ayağa kalkmak, tüm vatan sathını korumaya almak yalnızca iktidarın değil, hepimizin manevi sorumluluğu altındadır. Gerçekte teröristler ve terör örgütleri kukladır, arkalarında duran canavar güçler Türkiye üzerinde, Ortadoğu'da vahşi hesap yapmaktadır. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyecek, ülkemizi paylaşamayacaklardır. Kaderimize ve milli namusa sahip çıkacağız. Herkes müsterih olsun, provokasyonlara dikkat etsin ve merak etmesin ki; zalimleri mazlumların dua ve dirençleri yok edecektir. Ülkü Ocakları, Türkiye'nin adeta bir savaş cephesinde olduğunu görmektedir ve de sonuna kadar devlet ve milletiyle bir, beraber olacaktır. Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz; pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlerin başına gök kubbeyi yıkacağız.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
03:19
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
'Bu başarı kalbi ve yüreği Bingöl için çarpanların ortak eseridir' diyen Vali Usta: 'Bingöl sanayicisi, girişimcisi ve tüm dinamikleriyle omuz omuza, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
18.07.2025
03:18
Adalet Bakanlığı`na 20 bin yeni personel alınacak
Adalet Bakanlığı'na 20 bin yeni personel alınacak
Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı'na 20 bin yeni personelin alınacağını duyurdu.
18.07.2025
03:16
'Bağımlılık, terör kadar tehlikeli'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin yaptığı açıklamada bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele kadar önemli ve stratejik bir güvenlik meselesi olduğunu belirterek, devlet, aile ve sivil toplumun bu konuda topyekûn bir seferberlik başlatması gerektiğini vurguladı.
18.07.2025
03:13
TED AD Bingöl Koleji Eğitim Hayatına Başlıyor
TED AD Bingöl Koleji Eğitim Hayatına Başlıyor
Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Türk Eğitim Derneği (TED), Türkiye'nin dört bir yanına nitelikli eğitimi ulaştırma vizyonu doğrultusunda, yeni bir eğitim yuvasını Bingöl'e kazandırıyor. TED AD Bingöl Koleji, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında Bingöl'de de kapılarını öğrencilere açmaya hazırlanıyor.
18.07.2025
03:11
'El birliğiyle Bingöl'ü bir turizm merkezi haline getireceğiz'
Meclis'te yaptığı konuşmasında milletvekillerine şehrin turizm noktalarını sıralayıp ziyaret ve gelişim için destek çağrısında bulunan Milletvekili Korkutata: 'Bingöl'e gelen misafirlerimiz yalnızca doğanın ve tarihin değil, aynı zamanda insanımızın eşsiz misafirperverliğiyle de buluşmaktadır' dedi.
18.07.2025
03:10
Uyuşturucu ve hırsızlıktan ceza almışlardı! Yakalandılar
Uyuşturucu ve hırsızlıktan ceza almışlardı! Yakalandılar
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli yakalandı. Şahıslar cezaevlerine teslim edildiler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın