KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Kış hazırlıkları tamamlandı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, araç filosuna yeni dahil edilen 1 kar küreme ve yükleme, 1 mini yükleyici kar küreme ile 1 tuzlama aracıyla karla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

Kış hazırlıkları tamamlandı
08 ARALIK 2019 PAZAR 18:05
5
1986
7
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, Makine İkmal Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kış mevsiminde karla mücadele edecek personelle bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Arıkan, Ulaştırma Müdürlüğü başta olmak üzere bütün birimlerin kışa hazır olduğunu söyledi.

Başkan Arıkan, “Karla mücadeleyi daha verimli bir şekilde yürütmek için 1 kar küreme ve yükleme aracı, 1 mini yükleyici kar küreme aracı ile 1 tuzlama aracının siparişini verdik, yakın zamanda araç filomuza dahil edeceğiz. Bunlarla birlikte 6 greyder, 7 loder, 2 paletli ekskavatör, 1 lastikli ekskavatör, 1 tuzlama aracı, 2 kaldırım küreme aracı ve 6 kamyonla karla mücadele edeceğiz İnşallah” dedi.

Daha sonra personelle toplantı yapan Başkan Arıkan, belediyelerin insan ve şehir hayatının merkezinde olan en önemli kurum olduğunu söyledi.

Başkan Arıkan, “Kendi insanımıza hizmet ederken, büyük bir özveriyle, büyük bir keyifle çalışmalıyız. Belediyenin en önemli birimlerinden biri de ulaştırma müdürlüğümüzdür. Sizlerin burada yapacağınız işler, layıkıyla yerine getireceğiz görevler, insanımızı mutlu edecektir. Yaptığımız her hizmette insanlarımızın hayır duasını alıyorsak, bu Allah katında da bizlere sadaka olarak dönecektir. Görevimizi yaparken, hem hizmeti doğru bir şekilde sunmanın gayreti içerisinde olmalıyız, hem de bu anlayışla hareket etmeliyiz. Bizler her bir çalışma arkadaşımızın emeğine saygı duyuyoruz. Karşılıklı sevgi ve saygıyla insanımıza, memleketimize hizmet edelim” diye konuştu.

Karla mücadelenin planlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Her bir çalışma arkadaşımız, birim müdürleriyle, şefleriyle, ekipleriyle planlı ve doğru bir şekilde çalışmalı. Karla mücadele ederken, insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler dikkate alınarak doğru ve zamanında müdahaleler yapılmalı. Bu doğrultuda ben tüm arkadaşlarımıza güveniyor ve inanıyorum. İnşallah, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüterek, kış sezonunu geçireceğiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53354)
09 Aralık 2019 Pazartesi 14:51
kaldırım işgallerine bi çözüm bulsanız artık erdal bey yollarda yürümekten bıktık usandık allah aşkına kaldırım işgallerine bi son verin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53350)
09 Aralık 2019 Pazartesi 10:28
Kaldırım ve yol işgaline neden çözüm bulmuyorsun erdal bey. Anca poz verirsin icraatta sıfır .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53345)
09 Aralık 2019 Pazartesi 08:03
sayın başkanımızdan özellikle ricamız tüm mahallelerin kaldırımlarının da temizlenmesi karda buzda yoldan yürümek zorunda kalmayalım ve kepçecicin tüm mahalleyi tam temizlemeden bir tur atıp gitmemesi çok rica olunur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53340)
08 Aralık 2019 Pazar 22:38
sayın belediye reisimize sesleniyorum basın arcılığı ile. makina ikmal müdürlüğünde bir baba ve iki oğlu çalışıyorlar sözde çocukları hiç işe gelmiyor nasıl olacak bu hak ve adalet babalarıda hafta sonları dahil olmak üzre mesai parasını alıyor.bir personel ile ilgili bir araştırma yapmasını reca ediyoruz...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53338)
08 Aralık 2019 Pazar 22:02
Allah yardımcınız olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53334)
08 Aralık 2019 Pazar 19:40
Erdal Bey deki bu ilgi ve alaka oldukça Rabbim hizmetini ve kuvvetini artırsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53342)
09 Aralık 2019 Pazartesi 07:37
@Misafir Kullanıcı keşke bazı müdürleri ve personelleri de en az erdal hoca kadar gayretli ve arzulu olsaydı.
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın