KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Kışanak: sorunları birlikte çözeceğiz

BDP tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliklerine katılan BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, Belediye olarak Bingöl’ün yanında yer alacaklarını ve bütün sorunları el ele vererek birlikte çözeceklerini söyledi.

Kışanak: sorunları birlikte çözeceğiz
08 MART 2014 CUMARTESİ 12:10
0
2136
0
AA aa

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bingöl İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beşyol mevkiinde kutlama programı düzenledi. Çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşan BDP Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gültan Kışanak: “Amed Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizin dostunuz, kardeşiniz, yoldaşınız, yanı başınızda olacağız. Her zaman sizlere destek olacağız. Bingöl'ün ne sorunu varsa el ele verip birlikte çözeceğiz” dedi.

30 Mart'taki seçimlerde belediyelerde eş başkanlık sistemini getirdiklerini belirten Kışanak: “Herkes bu sistemi çok iyi ve çok doğru anlamalı. Bizler kadınlar olarak, iktidara gelmek için değil, halka hizmet etmek için buradayız. Kadın yoldaşlarıma soruyorum: Belediyenin yolunu biliyor musunuz? Belediyenin kapısından içeri girdiniz mi? Belediyeye gittiğinizde saygıyla karşılandınız mı? Hayır. Çünkü bu belediye sistemin, devletin, rantın, yolsuzluğun, hırsızlığın belediyesi. Ama şimdi, Allah'ın izniyle, halkımızın da mücadelesi ve çabasıyla 30 Mart'ta bu belediyeyi halkın belediyesi yapacağız. Sizin belediyeniz olacak. O belediyenin kapısı 24 saat size açık olacak” ifadelerini kullandı.

DESTEK İSTEDİ

BDP Bingöl Belediye Eş Başkan Adayları İlhan Çakabay ve Zarife Karasungur'a destek isteyerek, Bingöl'de belediyecilik anlamında bir hizmet üretilmediğini kaydetti.

Kışanak: “İnşallah bu saltanata sizler son vereceksiniz. Artık burada halkına hizmet eden, halkının bir tek kuruşunu, belediyenin bir tek kuruşunu, kendi malından daha kıymetli gören, gözü gibi koruyan arkadaşlarınız olacak. Artık bu belediyede halka hizmet dışında hiçbir çalışma yapılmayacak. Bizim bu konuda başımız dik, alnımız açıktır. 15 yıllık belediye deneyimimiz var. Çok şükür, arkadaşlarımızın hiçbirine yolsuzluk ithamı ve suçlaması yapılmadı” dedi.

Etkinlik, sanatçı Meral Tekçi, Şarık Apo ve Diyar sahne almasıyla son buldu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın