KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Kıyafetlerini ve tokasını bağışlayıp, bir de not düştü; 'Sizi çok ama çok seviyorum'

Depremzedelere ulaştırılmak üzere Bingöl'de başlatılan yardım kampanyasında duygulandıran anlar yaşanıyor. Kıyafetlerini ve çok sevdiği tokasını bağışlayan kız çocuğunun akranlarına yazdığı not, görenleri duygulandırdı; 'Sizi çok ama çok seviyorum. Keşke sizinle arkadaş olabilseydim'

Kıyafetlerini ve tokasını bağışlayıp, bir de not düştü; `Sizi çok ama çok seviyorum`
07 ŞUBAT 2023 SALI 16:51
7
1321
6
AA aa

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem, birçok ilde ağır yıkımlara neden olurken, binlerce kişi hayatını kaybetti, onbinlerce insan yaralandı. Ölü ve yaralı sayısı her geçen saat daha da yükseliyor.

Büyük bir felakete neden olan depremin ardından Türkiye tümüyle seferber oldu. Depremin en fazla etkilediği 10 ilde yoğunlaştırılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, birçok ülke ve uluslararası yardım ile arama kurtarma kuruluşu da destek bildirisinde bulundu.

BİNGÖL'DE YARDIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen yardım kampanyalarına büyük destek veren halk, Belediye hizmet binası ve Kalium AVM'de açılan yardım kabul merkezlerine akın ediyor. İlçelerde de kaymakamlık ve belediyeler iş birliğiyle yardım toplama faaliyetleri aralıksız sürüyor. Toplanan yardımlar, Bingöl Valiliği koordinesinde belirtilen deprem bölgelerine gönderilmek üzere tırlarla gönderiliyor.

KÜÇÜK KIZIN NOTU DUYGULANDIRDI

Yardım toplama faaliyetleri sırasında büyük fedakârlık örnekleri sergilenirken, açılan bir poşet içerisinden malzeme kabulü yapan personelleri duygulandıran not çıktı.

Kıyafetlerini ve severek kullandığı tokasını hediye kabıyla gönderen bir kız çocuğu, akranları için bir de not bıraktı;

“Merhaba. Ben Nisa. Hepinize bu depremden dolayı çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah. Sizi göremediğim için çok üzgünüm. Keşke sizinle arkadaş olabilseydim. Eminim hepiniz çok iyi arkadaşlarsınız. Bu gönderdiğim hediyeler umarım isiz mutlu etmiştir. Bingöl'den sevgiler. Sizi çok ama çok seviyorum. - LOVE - Hepinize çok ama çok geçmiş olsun.  Nisa Bozyiğit”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98029)
09 Şubat 2023 Perşembe 13:34
Önyargı değil. Malzeme gönderdin Allah kabul etsin. Süslendirip göndermenin ne anlamı var. Utanmazsanız üstüne gönderdiğin malzemenin faturasını göndereceksiniz. Bu çocuk işi değil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98021)
09 Şubat 2023 Perşembe 10:28
Ne kadar önyargılı insanlarız gerçekten. Bir çocuk bunu içinden gelerek yapmış olamaz mı? Bize reklam gibi gelen bu minik hediye ve sevgi dolu bu notlar; bu acıyı yaşamış depremzede bir çocuk için çok büyük bir moral ve destek olacaksa, bu önemsiz bir şey olabilir mi acaba?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98000)
08 Şubat 2023 Çarşamba 21:18
Ne kadar medyatiklik hastasıyız. Gönderdin Allah kabul etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97997)
08 Şubat 2023 Çarşamba 17:22
Yine çocuklarını meşhur etme haberi. Artık şaşırtmıyor yok çocuk mektup yazmış yok bilmem ne. İnsanlar ölüyor. Bu kriz günlerini şova dönüştürmeye gerek yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97985)
08 Şubat 2023 Çarşamba 10:48
Kıyafet yeni, temiz ve de güzelce yıkanmışsa neden alıp kullanmayalım. Kaç kişi hayatında başkasına ait bir kıyafet veya eşya kullanmamıştır. Yeni ve kullanılabilir bir eşya ve malzemeyi temizleyerek kullanmalı ve asla israf etmemeliyiz. Zaten bizi perişan eden şeyler israf ve doyumsuzluktur. Onun için kız çocuğumuzun davranışı dakdir edilmeli ve herkese örnek olmalıdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97976)
08 Şubat 2023 Çarşamba 00:24
Çocuğun hassasiyeti önemli ancak lütfen çocuklarınıza, 'kullanılmış eşya gönderilmez, çünkü bulaşıcı hastalık vb. gibi ciddi bir salgın çıkabilir' anlayışını benimsetin. Çocuğun çok sevdiği şeyler ihtiyaç değil başkası için hiç bişey ifade etmeyebilir. Lütfen gerçekçi olalım artık. Lütfen gerçeklerden kaçmayalım. Gerçeklerden uzak kalmayan nesiller yetiştirelim. Yoksa hep kaybederiz.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın