KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Kızılboğa; 'Esnaflarımız çok dertli'

Bingöl merkez ve Ilıcalar Beldesi'nde esnafları ziyaret eden İYİ Parti Bingöl Milletvekili Adayı Hasan Kızılboğa; 'Esnaflarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Esnaflarımız çok dertli, siftah yapmadan evlerine giden, ay sonunda ödemeleri ne şekilde yapacağını kara kara düşünen esnaflarımızı gördük.'

Kızılboğa; `Esnaflarımız çok dertli`
07 MAYIS 2023 PAZAR 20:57
11
1467
0
AA aa

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, çalışmalarını da hızlandırdı. Merkez ve Ilıcalar Beldesi'nde esnafları ziyaret eden Kızılboğa, esnafların ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Kızılboğa; “Bingöl merkez ve ılıcalar beldemizde esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Bu bağlamda esnaflarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Esnaflarımız çok dertli, siftah yapmadan evlerine giden, ay sonunda ödemeleri ne şekilde yapacağını kara kara düşünen esnaflarımızı gördük. İşin en vahim tarafı da en korkunç olan kısmı da, bir kısım esnafımızın sorunlarını korkudan dolayı dile getirememesi. Bizler esnaflarımıza söz veriyoruz, İyi Parti iktidarında tüm esnaflarımızın sorunlarını çözmeyi vadediyoruz. Bu kaotik ekonomik krizden bir an önce çıkılması için en öncelikli hedefimiz bu iktidardan kurtulmak ve bunun için de esnaflarımız müsterih olsun İyi Parti iktidara geliyor. Bu harami düzenin gidişi çok yakında” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2026
02:43
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı`da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
26.08.2026
02:38
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat`ta buluştu
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat'ta buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın