KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Kızılboğa: 'Halk, faturalarını ödeyemeyecek halde'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa; 'Geçen sene ocak ayında 200 TL gelen elektrik faturası bu ay 500 TL'nin üzerine geldi. Halkımızı açlığa, ülkemizi sefalete sürüklediler.'

Kızılboğa: `Halk, faturalarını ödeyemeyecek halde`
27 OCAK 2022 PERŞEMBE 17:46
15
2219
9
AA aa

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa; elektrik, doğalgaz ve akaryakıta yapılan son zamlardan sonra vatandaşların faturaları ödeyemeyecek hale geldiğini söyledi.

Birçok belediyenin vatandaşların faturasını ödeyememesi talebi üzerine "askıda fatura" projesi başlattığını ifade eden Başkan Kızılboğa:" Yeni yıla girer girmez daha bir ay bile olmadan elektriğe yüzde 50, doğalgaza yüzde 25, suya yüzde 20 zam geldi. Geçen sene ocak ayında 200 TL gelen elektrik faturası bu ay 500 TL'nin üzerine geldi. Kemerleri zaten sıkan halk bu sefer belindeki kemeri de sıkmaya başladı. Fahiş zamlar sebebiyle faturasını ödeyemeyen vatandaşlar, iktidardan medet ummayarak belediyelere koştu. Birçok belediye de askıda fatura projesiyle beraber vatandaşların faturalarını teker teker ödedi. Öyle bir Türkiye düşünelim ki temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamasın. Elektriği açamasın, suyu kullanamasın, kombiyi çalıştıramasın, evinde ısınamasın. Halkımızı açlığa, ülkemizi sefalete sürüklediler. Kendileri 5'li çetelerle varlıklarını sayarken halkı 50 yıl geriye ittiler. Biz artık erken seçim değil hemen seçim istiyoruz. Çünkü biliyoruz sandık geldiğinde onların da sonu gelecek. Elbet tüm çaldıklarını yerine koyup, bu ülkeden öyle gidecekler." şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88835)
29 Ocak 2022 Cumartesi 03:26
Rahatsiz olan elektrik kullanmasin kardesim bu kadar basit. Enerji piyasasi pahalidir, bir ay sigara icmeyin bir senelik zammi cikarirsiniz zaten. Takilmayin zamlara, keyfinize bakin calisiin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88958)
02 Şubat 2022 Çarşamba 22:18
@Misafir Kullanıcı Sen ne biçim bir insanasın! ben sigara içmiyorum ne olacak şimdi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88801)
28 Ocak 2022 Cuma 10:04
Evet gerçekten elektrik ve doğalgaz faturaları ciddi bir sorun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88791)
28 Ocak 2022 Cuma 08:01
Geçen ay 150 TL gelen fatura bu ay 246 TL geldi. Allah korkusu yok mu? hiç bu kadar olur mu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88774)
27 Ocak 2022 Perşembe 19:28
Elhamdulillah para cok fatura cerez bile degil, halki dusunuyor gibi yapmayo birakin. Durumumuz iyidir cok sukur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88820)
28 Ocak 2022 Cuma 21:08
@Misafir Kullanıcı iktidarin yaratigi mutlu azinliktan birisin belli oluyor ,iktidarin ihalecilerinden birisin kesin, tuzun kuru derenin suyu iyi akiyor anlasilan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88806)
28 Ocak 2022 Cuma 16:09
@Misafir Kullanıcı sana müstehak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88790)
28 Ocak 2022 Cuma 07:18
@Misafir Kullanıcı Kendi adına konuş ...... Faturaları ödemekte zorlanıyoruz hersey ateş pahasi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88787)
28 Ocak 2022 Cuma 00:34
@Misafir Kullanıcı Senin durumun iyi olabilir neyin kafasını yaşıyorsun çık esnafa sor normal bir işyerinin 1400/2300 arası..barajlarda bizde dolarlık bi durumda yok budamı dış güçler..yazık günah ya...sonuçta esnaf maliyet giderlerini hesaplayıp onların maliyeti ürüne eklenip son kullancıdan çıkacak..şimdi
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın