KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Kızılboğa: 'Mazota 5 Ayda Yüzde 115 Zam Yapıldı'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, akaryakıt fiyatlarının artmaya devam ettiğini belirterek, 'Elektrik faturasını ödeyemeyen esnafa bir darbede akaryakıttan geldi. Bingöl'de mazotun litresi 16 TL'ye dayandı. Son 5 ayda mazota Yüzde 115 zam geldi' dedi.

Kızılboğa: `Mazota 5 Ayda Yüzde 115 Zam Yapıldı`
08 ŞUBAT 2022 SALI 16:32
10
1061
3
AA aa

Halkın her güne farklı bir zamla uyandığına dikkat çeken İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Halk geçim derdinde. Yoksulluk aldı başını gidiyor. Elektrik, doğalgaz, akaryakıt, gıda fiyatları Cumhuriyet döneminin en yüksek rakamlarına ulaştı. 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ver yetkiyi gör etkiyi diyerek kampanya yürütenlere halk yetkiyi verdi ama etkisiz bir yönetim anlayışı ile ülke uçuruma sürükleniyor. Elektrik faturaları Yüzde 125 zamla geliyor. Mazota son 5 ayda Yüzde 115 zam yapıldı. Halkın dayanacak gücü kalmadı. İktidar koltuk sevdasından vazgeçerek seçime gitmeli” dedi.

Akaryakıta ve elektriğe gelen zamların iğneden ipliğe her şeyin fiyatını etkilediğine dikkat çeken Kızılboğa, “Elektrik ve akaryakıt fiyatları üretimden nakliyeye, toptan satıştan perakendeye kadar tüm sektörleri etkiledi. Esnaflar kiradan fazla elektrik faturası ödüyor. Marketlerde fiyatlar her gün değişiyor. Asgari ücrete, memur maaşına yapılan zamlarla oy avcılığı yapanlar, insanlarımız o zamlarına cebine koymadan geri aldınız. Halkın aklıyla alay etmeyi bırakın” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89216)
09 Şubat 2022 Çarşamba 04:23
REHİNEleri kurtarmak için her türlü fedakarlık yapılır.
Amerikan ve İngiliz Elçilerinin elinde REHİN olarak tutulan CHP ve İYİ PARTİ'nin müstemleke kafalı yöneticilerini kurtarmak için bazı ekonomik tavizler verilmektedir. Bu KAOSu siz yarattınız.
PKK'yla aranız nasıl, ordan biraz konuşalım?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89238)
09 Şubat 2022 Çarşamba 21:01
@Misafir Kullanıcı Bu sazan kafa vandal mhp kafası. Kafatasçılık gücü eline geçirince vurdum kırdım siyaseti. Pkk ve hdp de boyle mhp de boyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89228)
09 Şubat 2022 Çarşamba 16:17
@Misafir Kullanıcı Bu koyunlara ne anlatacaksın. İşleri güçleri kutuplaşma kin nefret terör. Adam zamlardan bir şeyden bahsediyor sazan da hemen konuyu farklı yere çekiyor.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın