KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2026 Perşembe

Kızılboğa'dan 'Kardeşlik' mesajı

İYİ Parti Bingöl Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa; 'Herkesin bir sofrada kardeşçe oturabildiği bir ülke haline getirmemiz lazım. İYİ Parti olarak bunu vaat ediyoruz.'

Kızılboğa`dan `Kardeşlik` mesajı
02 MAYIS 2023 SALI 17:03
6
4158
0
AA aa

İYİ Parti Bingöl Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, seçim çalışmaları kapsamında Adaklı ilçesi, Sancak Beldesi ile köylerde hem esnafları hem de vatandaşları dinledi.

Sorun ve talepleri not eden Kızılboğa, İYİ Parti iktidarın sorunların ivedi bir şekilde çözüleceğinin altını çizdi.

Vatandaşlarla buluşmasında kardeşlik mesajı veren Kızılboğa; “Toplum ciddi bir şekilde kutuplaştırıldı. Bu yüzden kutuplaşmanın ve ayrışmanın birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sona ermesi lazım. Toplumun artık normalleşmeye ihtiyacı var. Milletimiz sağduyuludur. Milletimiz de siyasiler gibi hareket etseydi her gün Allah muhafaza kargaşa çıkardı. Ne olursa olsun buna müsaade etmemiz lazım. Bu ülkenin normalleşmesi lazım. Çünkü bu memleket hepimizin. Yarın seçim bitiyor, yine yüz yüze bakacağız. İnsanlar kendi hür iradesiyle giden oyunu kullanır. A partisine oy verince ne kahraman olur, B partisine oy verince ne de vatan haini olur. Yasalarımıza göre seçme ve seçilme hakkı verilen herkes özgür iradesiyle gider oyunu kullanır. Ben her şeyden önce normalleşmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu ülkeyi herkesin bir sofrada kardeşçe oturabildiği bir ülke haline getirmemiz lazım. İYİ Parti olarak bunu vaat ediyoruz. Biz 20 yıldır o kadar çok kutuplaştırıldık ki baba ile oğul düşman hale geldi. Birileri bizi kutuplaştırarak rantını sürdürüyor. Buna müsaade etmemek lazım. Ben köylü çocuğuyum, yetim de büyüdüm. Köylü çocuğu olmaktan da onur duyuyorum, şeref duyuyorum. Biz burada otururken, birileri iktidar gruplarının etrafında. Bakın dikkat edin, aynı grupların iktidarı hiçbir zaman değişmemiş. Sadece siyasi partilerin tabelaları değişmiştir ama iktidar grupları hep aynı. Millet hiçbir zaman iktidar olamamıştır. 50 yıldır bu memlekete ne verdiler de bundan sonra ne verecekler” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2026
18:06
Bingöl`de feci kaza: 2`i ağır 4 yaralı
Bingöl'de feci kaza: 2'i ağır 4 yaralı
Kervansaray Köyü mevkiinde meydana gelen kazada yabancı plakalı suv araç, sürücü kursu aracına çarptı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
05.11.2026
17:29
Almanya`dan Türk iş insanlarına vize kolaylığı hazırlığı!
Almanya'dan Türk iş insanlarına vize kolaylığı hazırlığı!
Almanya, Türk iş insanlarının vize işlemlerini kolaylaştırmak için yeni düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Başvuru süreçlerinin sadeleştirilmesi ve hızlandırılması planlanırken, Türkiye'de yeni bir dış temsilcilik açılması seçeneği de değerlendiriliyor.
05.11.2026
17:15
Yeni Hal Kanunu geliyor: Üreticiye vergi muafiyeti ve destek!
Yeni Hal Kanunu geliyor: Üreticiye vergi muafiyeti ve destek!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni Hal Kanunu taslağının ayrıntılarını açıkladı. Düzenlemeyle üretici birlikleri ve kooperatiflerin pazarlardaki payının artırılması, vergi ve rüsum muafiyetleri sağlanması, kendi halini kurmak isteyen üretici örgütlerine bedelsiz Hazine arazisi tahsis edilmesi planlanıyor.
05.11.2026
17:04
Meteoroloji`den Bingöl`e kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl'e kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 16 il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. 6 Kasım Cuma sabahından itibaren etkili olması beklenen yağışların sel, su baskını ve heyelan riskini beraberinde getirebileceği belirtilerek vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.
05.11.2026
16:50
Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik`ten Şehit Ailelerine Ziyaret
Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik'ten Şehit Ailelerine Ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, BİŞHAK yönetimiyle birlikte Karlıova ve merkeze bağlı Elmalı köyünde şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde şehitlerin aileleriyle yakından ilgilenilerek hâl ve hatırları soruldu.
05.11.2026
16:34
Bingöl Umut Kervanı 205 aileye yardım eli uzattı
Bingöl Umut Kervanı 205 aileye yardım eli uzattı
Bingöl Umut Kervanı, 2026 yılı Ekim ayında kentteki 205 aileye toplam 564 bin 979 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Dernek, yurt dışı ve Gazze'ye ise 809 bin 150 TL nakdi yardımda bulundu. Ekim ayındaki toplam yardım miktarı 1 milyon 374 bin 129 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın