KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2026 Cuma
°C

Kızılboğa'dan Solhan'da esnaf ziyareti

Solhan İlçesi ve Arakonak Beldesi'nde esnafları ziyaret edip talepleri dinleyen İYİ Parti Bingöl Milletvekili Adayı Hasan Kızılboğa: 'Herkesin gönlü rahat olsun. Yaşadığınız tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz.'

Kızılboğa`dan Solhan`da esnaf ziyareti
25 NİSAN 2023 SALI 18:02
5
4459
0
AA aa

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti de seçim çalışmalarına hız verdi. Solhan ilçesi ve Arakonak Beldesi'ni ziyaret eden Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, esnafların taleplerini dinledi.

İktidara gelmeleri durumunda İYİ Parti'nin ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflara yönelik politikaları olduğunu anlatan Kızılboğa, “İnşallah 15 Mayıs'ta iktidara geleceğiz ve esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözeceğiz. Herkesin gönlü rahat olsun. Yaşadığınız tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Bingöl özelinde de yapılması gerekenleri en hızlı şekilde yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Vatandaşların değişimden yana olduğunu belirten Kızılboğa, Solhan ilçesini her zaman ziyaret etmeye devam edeceklerini de vurguladı.

Kızılboğa'nın ziyaretlerine diğer milletvekili adayları Sema Tanin ve Ahmet Arpa da eşlik etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2026
23:38
Bingöl Yem-Süt`te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi`ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı.
03.09.2026
23:37
Bingöl`de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
03.09.2026
23:35
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması…
03.09.2026
23:34
Okullar için alışverişte ‘Bingöl` önerisi
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi.
03.09.2026
23:32
Beş şehir, tek turizm rotası
Beş şehir, tek turizm rotası
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın