KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Nisan 2026 Pazar
°C

Klimayı değil kapıyı açıyorlar!

Kavurucu yaz sıcağında klimanın açılmayıp tıka basa doldurulan yolcuların bunaltıldığı şehir içi halk otobüslerinde vatandaşların şikayetine rağmen klima açmayan sürücüler, kapı açarak nefes aldırıyor. Ya kapı olmasaydı…!

Klimayı değil kapıyı açıyorlar!
19 TEMMUZ 2023 ÇARŞAMBA 16:59
12
2611
15
AA aa

Hava sıcaklığının he geçen gün arttığı Bingöl'de şikayetlerin başında gelen halk otobüslerindeki klima sorunu bir türlü çözülemiyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle sürücülerin klima açmaktan kaçındığı görülürken, tüm şikayetlere rağmen klima açmayan sürücüler çareyi kapı açmakta buluyor.

Yolcu güvenliği açısından risk oluşturan açık kapının çözüm için yeterli olmadığını, böyle bir çözümün de sakıncalı olduğunu belirten yolcular, klimaların açılmaması için direnen sürücülere insaf çağrısında bulunuyor.

Araçların tıka basa doldurulmasının bu yaz günlerinde eziyete dönüştüğünü aktaran vatandaşlar; “Sorsak klima açık diyorlar ama bu klima nereye, nasıl üflüyor anlamıyoruz. Şimdinin moda çözümü de kapıyı açık bırakmak. İnsan hayatını da riske atıyorlar. Yapılanlar tam bir komedi. Ücretsiz taşıma yapılmıyor. Haliyle insanlara böyle bir eziyeti reva görmeleri de kabul edilemez. Yetkili kurum ve kuruluşlar da halkın şikayetlerini dikkate alsınlar” dediler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102865)
20 Temmuz 2023 Perşembe 16:50
Ben bu Bingölü anlamıyorum, şikayet ediyorlar sonra bakıyorsun yine aynı kafa. Kusura bakmayin sizin şikayet etmeye hakkınız yok, her şey çok güzel yolunda ilerliyor. Rahatsız olan binmesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102864)
20 Temmuz 2023 Perşembe 16:49
Şükredin binebiliyorsunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102860)
20 Temmuz 2023 Perşembe 12:08
Saunaya gitmeye gerek yok hat otobüsüne bin içmelere git gel oh mis gibi olur insan aslında sauna parasıda almak gerekiyor vatandaştan ne gelse kârdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102857)
20 Temmuz 2023 Perşembe 10:34
Rabbimden dilegim bu islerde sorumlu kimse onuda bu durumdan beter etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102854)
20 Temmuz 2023 Perşembe 09:23
Halk otobüslerine yapılan, dile getirilen şikayetler say say bitmez ama çözüme gelince herkes sus pus. Bingöl Belediyesi'nin Genç Belediyesi'ni örnek alıp şehir içi taşımacılığına el atması gerekiyor. Bu halk otobüsleri ile ilgili problemleri ancak böyle çözebilirsiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102851)
20 Temmuz 2023 Perşembe 08:20
Tıka basa doldurup odun gibi üst üste yığılma olmadan gitmezler.Gittikleri mesafe belli aldıkları ücrete bakın haram olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102850)
20 Temmuz 2023 Perşembe 02:35
Hükümetin yaptığı o kadar zamma tepki vermeyen halk!!! Otobüslere bu kadar laf ediyor !!! Ot yiyin ottt !! Hakkınızdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102847)
19 Temmuz 2023 Çarşamba 23:56
Evet çok kötü durum. Klima açmıyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102844)
19 Temmuz 2023 Çarşamba 23:29
Bingöl halkına mustehaktir. Yüzde 70 oy verdiği belediyelerinin araçları olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102842)
19 Temmuz 2023 Çarşamba 21:48
Ohhhhhhh ohhhhhhhh serin serinnnn ohhhhh.. Mazot 34 liraya dayanmis neden acabaaaa ohhhhhhh... Ayasofyayi kiliseyemi cevirselerdi yegennnn..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_102869)
20 Temmuz 2023 Perşembe 20:49
@Misafir Kullanıcı Ne 34 u 36 oldu agshdh
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın