KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Kobilere eğitim verilecek

Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ‘Bingöl’de Yatırımın Geliştirilmesi’ Projesi kapsamında KOBİ yöneticilerine yönelik eğitim semineri düzenleyecek. 90 saat sürecek eğitimlerin başvuruları 14 Eylül’de başlayacak.

Kobilere eğitim verilecek
11 EYLÜL 2015 CUMA 00:40
0
2415
0
AA aa

Odamız üyelerine, Temel Yönetici Eğitimi, Finansçı Olmayanlar için Finans, Pazarlama Planlaması ve satış, Kalite Yönetim sistemi ISO 90001:2000/TS 13001 HACCP, Stratejik Planlama, eğitim modüllü toplam 90 saatlik eğitim verilecektir.

Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Çapak, Fırat Kalkınma Ajansı'nca desteklenen ‘Bingöl'de Yatırımın Geliştirilmesi' projesi kapsamında KOBİ'lere yönelik eğitim semineri düzenleneceğini bildirdi.

KOBİ'lerin gelişip büyümesine engel olan finans ve pazarlama sorunlarının, eğitim yolu ve geliştirecekleri tutumları sayesinde çözmelerinin mümkün olduğunu belirten Çapak, “KOBİ'lere yeterince uygulamalı eğitimin verilememesi, işletme içi sorunların temelinde yatan ana neden olarak görülmektedir. Bu durum KOBİ'lerimizin gerek hedef belirleme Gerekse kurumsallaşma yönünde büyük engelleri olduğunu göstermektedir. Bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığımızın, Fırat Kalkınma Ajansının 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına sunmuş olduğu ve kabul edilen ‘Bingöl'de Yatırımın Geliştirilmesi' isimli Projemiz çerçevesinde KOBİ yöneticilerine, Odamız üyelerine, Temel Yönetici Eğitimi, Finansçı Olmayanlar için Finans, Pazarlama Planlaması ve satış, Kalite Yönetim sistemi ISO 90001:2000/TS 13001 HACCP, Stratejik Planlama, eğitim modüllü toplam 90 saatlik eğitim verilecektir. Eğitime katılmak isteyen KOBİ'lerimiz ve Odamız üyelerinin müracaatlarını Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığımıza yapmaları gerekmektedir. Eğitimler Konusunda uzman ve deneyimli eğitmenlerle 14 Eylül'de başlayacaktır” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
02.07.2026
14:30
Bingöl Adalet Ormanı`nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Adalet Ormanı'nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan Adalet Ormanı'nda sulama ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla, fidanların sağlıklı gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor.
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın