KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Kocihan'hayallerimiz gerçek oldu

Bingöl Merkeze bağlı Ilıcalar Beldesi'nin altyapı projesinin SUKAP programı ile yapılması ve kaplıcaların da Bakanlar Kurulu kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi olarak ilan edilmesini değerlendiren Ilıcalar Belediyesi Başkanı, yıllardır gerçekleştiremedikleri hayallerin gerçekleştiğini söyledi.

Kocihan`hayallerimiz gerçek oldu
07 HAZİRAN 2011 SALI 08:54
0
3053
3
AA aa

Bingöl Merkeze bağlı Ilıcalar Beldesi Belediyesi Başkanı Gıyasettin Kocihan; Ilıcalar'daki kaplıcaların Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi olarak ilan edilmesi dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı. Kocihan mesajında, alınan karardan dolayı çok mutlu olduklarını ve katkısı bulunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

Ilıcalar Belde'sinde bulunan kaplıcalar, Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi olarak ilan edildi. Ilıcalar Belediyesi Başkanı Gıyasettin Kocihan, alınan bu karar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

 

 

Hayallerinin gerçek olduğunu dile getiren Koçihan, "Ilıcalar Beldemiz 5 Haziran 2011 tarih ve 27955 sayılı Resmi Gazete'de, Bakanlar Kurulu kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edilmiştir. Göreve geldiğim günden beridir, bu konu hakkında gerekli resmi müracaatta bulunarak ve kısa zamanda tüm projelerimizi ve resmi yazışmalarımızı yaparak, büyük bir çaba sarf ettik. Ilıcalar'ın turizm beldesi ilan edilmesi sürecinde bize her türlü desteği sunan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Devlet Bakanımız Cevdet Yılmaz'a ve Bingöl milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Bu gelişmenin beldemize ve Bingöl'ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

Ilıcalar Beldesi'nin altyapısının SUKAP Programı kapsamında yapılacağını vurgulayan Kocihan, "En büyük hallerimizden biri olan beldemizin altyapısı Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) ile hayata geçiyor. Ilıcalar Belediyesi Meclis kararı ile İller Bankası'na yetki verdik. İller Bankası da beldemize yapılacak altyapı için çalışmalarına başlamış durumda" dedi.

 

Sosyal Destekleme Projesi (SODES) ile beldeye park yapılacağını belirten Koçihan, "Daha önce kendi imkanlarımız ile beldemize bir park yapmıştık. SODES projesi ile beldemize bir adet park yapacağız" şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
rmz korkut (@Misafir_4809)
08 Haziran 2011 Çarşamba 08:07
bu daha başlangıç allahın izniyle yöre halkımız herşeyin en yisine layık ve layık olduğu yerede gelecektir .
Şahin GAZİOĞLU (@Misafir_4803)
07 Haziran 2011 Salı 19:18
Başkanım, sizi ve ekibinizi kutluyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
sabri varol (@Misafir_4796)
07 Haziran 2011 Salı 10:40
merhaba sayın başkanım başarılarınız devamını dilerim
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın