KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

Köklü, yüreklere dokundu

2013-2016 yılları arasında Genç ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Abdullah Köklü, ilçe merkezi ve yatılı okullarda okuyan öğrencilerin daha rahat spor yapabilmeleri için 14 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

Köklü, yüreklere dokundu
06 OCAK 2019 PAZAR 17:08
4
1742
2
AA aa

Genç ilçesine 2013 yılında atanan ve gerçekleştirdiği önemli yatırımlar, özverili çalışmaları ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdir ve beğenisini kazanan Kaymakam Abdullah Köklü, 2016 yılında İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü'ne akabinde Çanakkale Vali Yardımcılığı ve Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanmıştı.

Genç ilçe merkezindeki görev süresi içerisinde ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri bir bir projelendirip yapımını sağlayan Kaymakam Köklü, yine o dönem birçok sosyal ve sportif projeler geliştirip gençlerin faydalanmasını sağlamıştı.

Eğitime yaptığı yatırımlar sonucu Genç ilçesinde son yıllarda elde edilen eğitim başarılarında da yine en fazla paya sahip olmuştu. Genç tarihine ismi altın harfler ile kazılan Abdullah Köklü, görev yaptığı yerde de Genç'i unutmadı. Son olarak ilçe merkezi ve yatılı okuyan öğrencilerin daha rahat spor yapabilmeleri için spor malzemesi yardımında bulunan Köklü, gönülleri bir kez daha fethetti.

Spor Eğitim Uzmanı Arif Kaya'nın yaptığı çalışmalar sonucu Fahri hemşerimiz Abdullah Köklü, Çanakkaleli iş adamları Ali Turgut ve Atalay Atay'ın destek olduğu 14 okula spor malzemesi gönderildi. Toplam 400 öğrencinin faydalanabileceği spor malzemeleri, Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen dağıtım töreni ile okul idarecileri aracılığı ile öğrencilere dağıtıldı.

Dağıtım programında bir konuşma yapan Genç Kaymakam vekili Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş, yapılan yardımların bir vefa olduğunu belirterek şunları söyledi:

 “Özelikle Abdullah Bey zamanında bizde çalıştık. Bir vefa örneği var. Bir manevi destek gösterisi. Bir vefa temsili olarak bu hediyeleri bize gönderdi. Biz, öğrencilerimizi iyi yetiştirmekle mükellefiz.  Ve kendilerini yetiştirirken onlara her tür imkan ve olanak sağlamalıyız. Öğrencilerimize bu imkanı sunan değerli Abdullah beye gıyabında teşekkür ediyorum, şükranlarımı arz ediyorum. Bu projenin gelişmesini sağlayan, emek veren değerli idarecilerimize ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Programa, Kaymakam Vekili Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş, İlçe Mili Eğitim Müdürü Remzi Dinler, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36251)
07 Ocak 2019 Pazartesi 11:06
helal sayın köklü gerçekten köklü soyadını sonuna kadar hakediyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36231)
06 Ocak 2019 Pazar 23:26
Helal olsun Abdullah Beye. Teşekkürler. İşte herkese örnek.İşte asalet. İşte kişilik.
19.05.2024
23:11
Görür`den kritik Bingöl uyarısı;
Görür'den kritik Bingöl uyarısı; 'Deprem üretme zamanı dolmuş'
Katıldığı bir programda Tunceli ve Bingöl için kritik deprem uyarısını bir kez daha yineleyen Prof. Dr. Naci Görür; 'Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş' dedi.
19.05.2024
22:53
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yılı coşkuyla kutlandı.
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın