KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Temmuz 2025 Salı
°C

Kompaktör ihalesi yapıldı

Katı Atık (Çöp) Düzenli Depolama Tesisi projesi ile kentin büyük bir sorunu olan çöp depolama işi çözüme kavuşuyor. Tesisin faaliyete girmesi ile birlikte çöplerin düzenli depolanacağını ifade eden Başkan Atalay: “Tesisimizin faaliyete girmesi için gerekli olan kompaktör alımı için DMO kanalıyla ihale yapıldı. Kompaktör KDV dâhil 700 bin 450 TL’ye ihale edildi. Aracımız 24 ton kapasiteli. Kompaktörün yurtdışından gelmesini bekliyoruz” dedi.

Kompaktör ihalesi yapıldı
09 NİSAN 2013 SALI 08:02
0
2896
0
AA aa

Bingöl Belediyeleri Çevre Hizmetleri Birliği (BİNÇEVBİR) tarafından yapılan Katı Atık (Çöp) Düzenli Depolama Tesisi projesi ile kentin büyük bir sorunu olan çöp depolama işi çözüme kavuşuyor. Maliyeti, kompaktör ve diğer ekipmanlarla birlikte yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olan tesisinin inşaat çalışmaları bitti. Tesisin faaliyete girmesi için çöp kompaktörü alımı ile ilgili ihale süreci bitti. Tesisin faaliyete girmesi ile birlikte Bingöl'de vahşi depolama sona erecek ve çöpler düzenli depolanacak.

Tesisin işletmeye hazır olduğunu söyleyen Bingöl Belediyeleri Çevre Hizmetleri Birliği (BİNÇEVBİR) ve Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay: “Artık çöplerimizi düzenli depolama yöntemi ile bertaraf edeceğiz. 25 yıldır şehrin merkezindeki vahşi depolama alanını da ıslah edip yeşil alan olarak değerlendireceğiz” dedi.

Tesisin bu yıl hizmete gireceğini vurgulayan Başkan Atalay: “Bingöl'de çöpler vahşi depolanıyor. BİNÇEVBİR tarafından yaptığımız Katı Atık (Çöp) Düzenli Depolama Tesisi ile Bingöl'de çöpler düzenli depolanacak. Kompaktör alımı için DMO kanalıyla ihale yapıldı. Kompaktör'ün yurtdışından gelmesini bekliyoruz. Kompaktör (Çöp sıkıştırma aracı) KDV dâhil 700 bin 450 TL'ye ihale edildi. Aracımız 24 ton kapasiteli. Kompaktör'ün üretimine başlandı. Aracımız yurtdışından gelir gelmez tesisimizi işletmeye alacağız. Vahşi depolama alanı olan 84 dönümlük mevcut çöp alanını da yeşil alan olarak düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Atalay: “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ne çöp dökümü başladığı andan itibaren vahşi depolama yapılan şehir merkezindeki yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla rekreasyon alanına dönüştürme çalışmalarını başlatacağız. Bu alan park, spor ve gezinti alanı olarak işlem görmüş olacak. Bu vesileyle Bingöl 25 yıllık bir sorunundan daha kurtulmuş olacak. Bunlar Bingöl'ün yıllanmış sorunları. 2013 yılı sonu itibariyle Bingöl'ün bütün çevresel ve altyapı projeleri hayata geçirilmiş olacak ve sorunlar ortadan kalkmış olacak. Bingöl Belediyeleri Çevre Hizmetleri Birliği (BİNÇEVBİR) olarak Katı Atık (Çöp) Düzenli Depolama Tesisi'nden 10 tane belediyemiz faydalanacak. Tesisimiz, kompaktör ve diğer ekipmanlarla birlikte yaklaşık 4 milyon TL'ye mal oldu. Katı Atık Bertaraf Tesisimiz bu yıl hizmete girecek” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.07.2025
16:04
Bingölspor FK`nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Bingölspor FK'nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
08.07.2025
14:37
Bingöl`de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 9 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 10 farklı suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı.
08.07.2025
14:24
Bingöl`de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
08.07.2025
14:19
Bakan Kacır`ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Bakan Kacır'ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın çarşamba günü gerçekleşeceği bildirilen Bingöl ziyaretinin iptal edildiği bildirildi. İptalin, şehit cenazeleri nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
08.07.2025
13:59
THY ve AJet`ten
THY ve AJet'ten 'Ada Kıbrıs'a Büyük Destek
'Ada Kıbrıs' logolu uçaklar gökyüzünde tanıtım platformuna dönüşecek. Ahmet Bolat: 'Ada Kıbrıs'ın ana aktörü olmak için bir araya geldik'
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın