KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Korkutata güven tazeledi

Altı nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi, mevcut Başkan Mücahit Korkutata ile yola devam etme kararı aldı.

Korkutata güven tazeledi
27 AĞUSTOS 2017 PAZAR 21:23
0
2077
0
AA aa

Altı Nokta Körler Derneği'nin 11'inci Olağan Kongreye gitti. Olağan Kongrede tek başına aday olan Mücahit Korkutata, oy kullanan 110 üyenin tamamının oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Tekrardan göreve getirildiği için yönetim ve üyelere teşekkür eden Korkutata, “Altı Nokta'nın değerli üyelerine şahsım ve yönetimim adına Teşekkür ederim.  3 yıl boyunca kaldığımız görevde sadece görme engellileri değil, tüm engel gruplarını temsilen elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. Bu anlamda bize destek veren tüm Bingöllü hemşerilerimize ve çeşitli kamu kurumlarına ne kadar teşekkür etsek azdır.  Elimizden geldiğinden fazla çalışarak 3 yıllık bir bilanço sunduk. 16 Ağustos 2014 Tarihinde Bingöl şubemizi 170 üye ile teslim alarak, 6 delege ile Ankara'da genel merkezimizde temsil ettik.  26 Ağustos 2017 Tarihinde 296 üye ile indiğimiz sahaya kongre sonucu 11 delege çıkararak yeni yönetimimiz ile hizmete start verdik. İnşallah cenabı haktan niyazımız o dur ki, bu kutlu davada tüm Bingöl halkından tam destek alarak, engelsiz bir Bingöl oluşturacağız. Bu anlamda Bingöl Belediyesi, Bingöl valiliği ve diğer tüm kamu kurumlarımızdan bu dönemde daha çok destek beklediğimizi, ortaklaşa engelli sorunlarını aşabileceğimizi, birlikte her engelin üstesinden geleceğimizi belirtir, kongremizin tüm engelli camiasına ve engelsiz yarınlara hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın