Korkutata, Türkiye Parlamenterler Birliği'nde Yönetim Kurulu Üyesi oldu
'Türkiye Parlamenterler Birliği' 20. Olağan Genel Kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapıldı. AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.
Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Senatosu ve Millet Meclisi Başkanları, Başbakanlar, Bakanlar, Meclislerin Başkanlık Divanı Üyeleri'nin üye olduğu “Türkiye Parlamenterler Birliği” 20. Olağan Genel Kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapıldı. Genel Başkanlığa yeniden Nevzat Pakdil seçilirken, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, Genel Sayman olarak yönetim kurulu üyesi oldu.
Türkiye Parlamenterler Birliği yeni yönetiminde şu isimler yer aldı;
Zeki Korkutata ( AK Parti Bingöl Milletvekili), Orhan Erdem (AK Parti Konya Milletvekili), Ahmet Erbaş (MHP Kütahya Milletvekili), Ali Özkaya (AK Parti Afyon Milletvekili), Ali Temur (AK Parti Giresun Milletvekili), Ceyda Bölünmez Çankırı (AK Parti İzmir Milletvekili), Cihan Paçacı (İYİ Parti İstanbul Milletvekili), Uğur Bayraktutan (CHP Artvin Milletvekili), Mustafa Akış (Ak Parti 24.Dönem Konya Milletvekili-Cumhurbaşkanı Başdanışmanı), Canan Candemir Çelik (24. Dönem Bursa Milletvekili), Alparslan Kavaklıoğlu (26. Dönem Niğde Milletvekili), Mahmut Kaçar (26. Dönem Şanlıurfa Milletvekili), Ömer Faruk Öz (24.Dönem Malatya Milletvekili), Ramazan Kerim Özkan (24.Dönem Burdur Milletvekili)
@Misafir Kullanıcı Bunun sayesinde torpille işe girmiş olmalısın ki dua ediyorsun, burnunuzdan fitil fitil gelsin o kazandığınız paradan hayır görmeyin
Bingöl işsizlikte dibe vurmuş parlementler yönetim üyesi olmuş cumhur başkanı yrd.olan var Milli savunma komisyon üyesi var Bu ile ne katkı sunmuşlar Bingöl ve Urfa siyaset ten en çok zarar gören iki il gidin meclis ziyaretçi kayıtlarına bakın birinci Urfa ikinci bingol
@Misafir Kullanıcı Kaleminize saglık Bingöl aynı ıhalelerden fırsat yok beş yıl boyunca Feyzı beyın zıyaretcılerı bıtmez gündüz zıyaretcıler akşam gecede ıhalecıler otelde beş yılı dolduruyor zekı beyde hüsametin beyın talımatlarıyla dolduracak beş yılını yandı bıngöl yandı
FKA'dan KOBİ'lere 235 Milyon TL'lik Yeşil Dönüşüm Desteği
Fırat Kalkınma Ajansı'nca TRB1 Bölgesi'ndeki KOBİ'ler için çevre dostu yatırımlarda faizsiz finansman fırsatı sunuluyor. Başvurular 8 Mayıs'a kadar devam edecek. Proje başına asgari 2,6 milyon TL, azami 7,5 milyon TL destek sağlanacak. Proje uygulama süresi 6 ay, geri ödeme süresi ise 6 ay geri ödemesiz, ardından 24 ay eşit taksitli toplam 30 ay olarak belirlendi.
30.03.2026
03:12
TKDK'dan 241 Milyon Avroluk Destek
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III Programı kapsamında 2026 yılı çağrı takvimini duyurdu. Toplam 241 milyon avro bütçeli destek programına 81 ilden başvuru yapılabilecek. Arıcılığın destek dışı bırakıldığı belirtildi.
30.03.2026
03:10
Bingöl'de Stratejik Alanlarda Ortak Çalışma Protokolü
Bingöl Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında; kuantum teknolojileri, savunma sanayii için ileri malzeme geliştirme, otonom İHA yazılımları, yapay zekâ algoritmaları ve akıllı tarım uygulamaları gibi kritik alanlarda ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor.
30.03.2026
03:09
Bingöl Esentepeliler İlk ve Yeni Muhtarını Seçti
Bingöl merkezin 16. mahallesi olarak kuruluşu ilan edilen Esentepe Mahallesi, ilk seçimini yaptı. Mahalle Muhtarlığı için sandığa giden Esentepelilerin tercihi Gafur Ulcay oldu.
30.03.2026
03:08
Genç Murat Aslanları'ndan büyük başarı
Türkiye Kano Federasyonu tarafından Munzur Çayı'nda düzenlenen şampiyonada Bingöl temsilcisi Genç Murat Aslanları Spor Kulübü, Türkiye ikinciliği elde ederek kente gurur yaşattı.
30.03.2026
03:06
12 Bingölspor'da Şampiyonluk İçin Son Viraj!
12 Bingölspor, deplasmanda Niğde Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip, kalan 3 haftada sadece 1 puanla şampiyonluğunu ilan edebilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın