KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Koruculuk sistemi devam etmeli

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, Bingöl'de görev yapan korucular ile iftarda buluştu. İftardaki misafirlerden Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Çardakçı, koruculuk sisteminin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Koruculuk sistemi devam etmeli
01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA 00:03
0
2441
0
AA aa

İl Jandarma Komutanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı iftar programına Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Çardakçı, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, İl Jandarma Komutanı Selahattin Mersin, İl Emniyet Müdür vekili Süleyman Pamuk, askeri personel ve korucular katıldı.

Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Çardakçı, iftar sonrasında kısa bir konuşma yaptı. Çardakçı, 2 defa Şırnak'ta görev yaptığını belirterek, "Operasyona çıkacağımız zaman korucu kardeşlerim yanıma gelerek, 'Komutanım biz araziyi biliyoruz. Askerler yeni gelmiş, bölgeyi bilmezler, müsaade edin bizler önden gidelim' dediler. Bana bu cümleyi kuran korucuların ben anlından öperim. Bölücü terör örgütünün taleplerinin başında koruculuk sisteminin kaldırılması varsa doğru yoldayız demektir. Korucuların nasıl mücadele ettiklerini bildikleri için ilk talepleri bu oluyor. Öyleyse doğru yoldayız. İlk talepleri bu olduğuna göre koruculuk sistemi devam etmeli ve bizler de bugüne kadar olduğu gibi bize tebliğ edilen görevleri en iyi şekilde yapma azmi ve kararlılığında olmaya devam edeceğiz. Yaptığınız görev ile aldığınız parayı kimse aynı kefeye koymasın. Maddiyatla sizin yaptığınız görevleri ölçmek mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Çardakçı'dan sonra konuşan Vali Köşger, "Bundan sonra korucu kardeşlerimizle, askeri personelimiz operasyonlarda değil de düğünlerde, açılışlarda, eğlencelerde ve bu gibi iftar programlarında yana yana olmayı Rabbim kısmet etsin" diye konuştu. Köşger, organizasyona ev sahipliği yapan İl Jandarma Komutanı Selahattin Mersin ve personeline teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın