KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Köseoğlu, görevinden istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, 11 yıldan beri yürüttüğü MHP Bingöl İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

Köseoğlu, görevinden istifa etti
21 HAZİRAN 2012 PERŞEMBE 05:57
0
2362
2
AA aa

Yıllardır partisini başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade eden Köseoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin etrafındaki kişilerin MHP tabanını hiçe saydığını ileri sürdü.

Köseoğlu: “''Zor şartlarda partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Kısıtlı imkânlara rağmen çoluk çocuğumun rızkını vererek MHP'nin vizyonunu en üst düzeyde tutmaya gayret ettim. Bazen çok iyi mücadele vermek bile sonuç almaya yetmiyor. Türkiye seçmeni televizyonları izleyerek tercihini kullanıyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dürüst bir insan olduğu gibi, iyi bir devlet adamı ve bilge bir liderdir. Kendisine her zaman saygı duydum. Türkiye'nin Devlet Bahçeli'ye ihtiyacı var. Devlet Bahçeli'ye sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak etrafını saran, teşkilat yapısından anlamayan, ülkücüleri tanımayan, MHP tabanını hiçe sayan kişiler olduğu müddetçe, MHP bir metre dahi mesafe alamayacaktır. Bu hareket, bu tür insanların önüne geçmelidir. Tabanımız iktidara susamış, iktidarı yakalamak istiyor. Ancak, mevcut kadroyla da hiçbir yere varamayız. Ülkücü hareketi ayağa kaldıracak, iktidara taşıyacak yeni kadrolara ihtiyaç vardır” dedi.
Köseoğlu, 12 Haziran 2011 milletvekili seçiminin ardından, başarısız oldukları gerekçesiyle istifa ettikten sonra MHP Genel Başkanı tarafından istifası kabul edilmediği için partideki görevine geri döndüğünü anımsatarak, bu kez aldığı karardan geri adım atmayacağını sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
keman sazçalan (@Misafir_8704)
21 Haziran 2012 Perşembe 10:53
şükürler olsun yarabbi.....11 yılda teşkilat fikir doktrin nedir unutmuştuk..yaşasın...parti 11 yıllık keneden kurtuldu...
vatandaş (@Misafir_8703)
21 Haziran 2012 Perşembe 10:32
Artık memur olduğun kuruma gidip adam gibi çalışırsın da aldığın maaşın hakkını veririsin artık.
03.08.2026
01:00
Adaklı`da Diyaliz Hastalarının Çilesi Sona Erdi
Adaklı'da Diyaliz Hastalarının Çilesi Sona Erdi
Adaklı Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılan diyaliz merkeziyle, ilçedeki hastalar artık tedavileri için Bingöl merkeze gitmek zorunda kalmayacak. Dört cihazla hizmet verecek merkez, özellikle yaz aylarında memleketine gelen diyaliz hastaları için de önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
03.08.2026
00:59
Genç`te Kronik Soruna Neşter
Genç'te Kronik Soruna Neşter
Genç Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Sanayi Sitesi, Meslek Yüksekokulu, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Eski Cezaevi bölgesini kapsayan yol ve altyapı çalışmalarıyla uzun yıllardır çözülemeyen ulaşım sorununu kalıcı olarak gidermeyi hedefliyor. Belediye Başkanı Kemal Tartar, 'İlçemizi adım adım geleceğe hazırlıyoruz' dedi.
03.08.2026
00:58
LPG`ye Zam Kapıda! Tabelalar Gece Yarısı Değişecek
LPG'ye Zam Kapıda! Tabelalar Gece Yarısı Değişecek
Akaryakıt fiyatlarında beklenen yeni artışın gece yarısından itibaren pompaya yansıması öngörülüyor. Zamla birlikte Bingöl'de otogaz kullanan araç sahiplerini de daha yüksek yakıt maliyetleri bekliyor.
03.08.2026
00:57
Bingöl`de
Bingöl'de 'Vadeli Araç Satışı' Tartışması
Kentte son dönemde 'vadeli araç satışı' adı altında gerçekleştirildiği öne sürülen bazı işlemler tartışma konusu oldu. Ekonomik sıkıntı yaşayan kişilerin mağduriyet yaşadığı iddiaları gündeme gelirken, ticari ilişkilerde daha şeffaf ve adil bir yaklaşım çağrısı yapılıyor.
03.08.2026
00:56
'Murat'ı Akışına Bırakın' Çağrısı
BİNÇEVDER ile Genç İçin Bir Saat Derneği, Murat Nehri kıyısında ortak basın açıklaması yaparak kum ocaklarının çevreye verdiği zarar ile altın madenciliğinden kaynaklanabilecek siyanür riskine dikkat çekti. Dernekler, nehrin doğal yapısının korunması ve çevresel tahribatın sona erdirilmesini istedi.
03.08.2026
00:54
MHP Genç`te İlhami Tan dönemi
MHP Genç'te İlhami Tan dönemi
Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede İlçe Başkanlığı görevine İlhami Tan seçilirken, önceki başkan Şevket Övün'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın