KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Köseoğlu'ndan bakan yılmaz'a cevap

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, Bakan Yılmaz'ın CHP ve MHP'den hayır yok demesini eleştirerek, &';Bu halk 2 dönem partinize oy vererek üçer Milletvekili seçti. Karşılığında Bingöl'e ne verebildiniz” dedi.

Köseoğlu`ndan bakan yılmaz`a cevap
16 MAYIS 2011 PAZARTESİ 08:59
0
3333
0
AA aa

MHP Bingöl İl Başkanı Köseoğlu, yaptığı yazılı açıklamada hem AK Parti'yi hem de Bakan Yılmaz'ı eleştirdi.

 
“12 Haziranda yapılacak olan milletvekili genel seçimleri sonucunda memleketin refah ve huzuru, adalet, sağlık ve eğitim sisteminin yeniden inşası, güçlü Devlet için Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara gelmesi ile mümkündür” diyen Köseoğlu, “Görülen odur ki MHP'nin oyları arttıkça AKP telaşa düşmekte ve MHP üzerinde oyunlar oynamaktadır. Kamuoyu yoklamaları ile MHP'yi baraj sınırında göstererek Ülkücü camiayı kandırmaya çalışmaktadır. MHP bu seçimlerden Yüzde 20'nin üzerinde bir oy alarak AKP'nin hesaplarını alt üst edecektir. 8 Yıllık AKP iktidarında fakir olanlar daha fakir, zenginler ise daha da zenginleşmiştir. Milli gelirden fakirin payı giderek azalmış, yoksullar daha da yoksullaşmıştır. Fakir fukaraya makarna dağıtarak yoksul halk rencide edilmiştir. Bizim iktidarımızda herkese HİLAL KART uygulaması ile sadaka değil milli gelirden hak ettikleri pay verilecektir. Vatandaş memuru görmeden bankadan maaşını alarak kimseye boyun eğmeden geçimini sağlayacaktır. Yine bu iktidar döneminde Cumhuriyet tarihinin cari açık rekoru kırılmış ve Cumhuriyet tarihinin toplamı kadar dış borca girilmiştir. Satılmayan Devlet kurumları kalmamış buna rağmen ekonomide bir düzelme olmamıştır” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti ve Bakan Yılmaz'ı sert sözlerle eleştiren Köseoğlu, “Biz yerel siyasiler olarak AKP'nin yalanlarına artık inanmıyoruz. Bakanımız olmasına rağmen istihdama yönelik, işsizliği önleyici bir tesis Bingöl'de inşa edilmemiştir. Havaalanı hala aynı noktadadır. Ne zaman tamamlanacağı bile belli değildir. Doğalgazın akıbetinden kimsenin haberi yoktur. Çapakçur Köprüsüne yapılacak Viyadük ne oldu. Bingöl'ün çevre illeri sınırımıza kadar karayollarını tamamlamıştır. Bizim il sınırımıza girdikten sonra çukurlardan ve bozuk yollardan geçilmez haldedir. KÖYDES projesi kapsamında yapılan köy yollarının hali ortadadır. Bingöl şehir içi Yollarını halkımıza anlatmaya gerek yok her halde. Herkes durumu gayet iyi görmektedir.
Bütün bunlar ortadayken İlçe ve köyleri gezen sayın bakanımız MHP'den hayır yok diyerek güçlü bir iktidar ve güçlü bir başbakan talebinde bulunarak partisine yeniden oy istemektedir. Bu halk 2 dönem partinize oy vererek üçer Milletvekili seçti. Karşılığında Bingöl'e ne verebildiniz. Bunu izah eder misiniz? Kendi köyünüzün yolunu 4 yıldır bitiremediniz. Bu halkın yakasından artık düşün.  Bütün Devlet gücünü kullanarak köy köy gezmektesiniz. Acaba bu köyleri gezerken seçim masrafları sizin cebinizden mi çıkıyor. Aldığım bilgi ve duyumlara göre bütün kurum amirlerini yanınıza alarak köylere gitmektesiniz. Hatta bunlardan parti binasına gelenler olmaktadır. Bu uygulamalar seçim çalışmalarına gölge düşürmektedir. Şu an seçim sürecindeyiz. Lütfen Devlet imkânlarını kullanmayınız. Şu anda siz Bakan değil Milletvekili adayı olarak ilimizdesiniz. Böyle devam ederseniz gereğini yaparız. Şimdi bu güçlü iktidarın ülkemize ne getirdiğini merak ediyorum. 8 yıldır bu halkın kanını emdiniz. Yeter artık düşün yakamızdan. Ülkeyi bölünme noktasına getirdiniz. Halkı birbirine düşman ettiniz. Aç, sefil, perişan ederek makarna ve kömüre muhtaç ettiniz. Biz onurumuzla, çalışarak ekmek sahibi olmak istiyoruz. Dilenen değil, çalışan olmak istiyoruz. Onun için bu halk AKP iktidarından kurtulmalıdır” diye konuştu.
 
MHP olarak Bingöl halkının oyuna talip olduklarını söyleyen Köseoğlu, “Ancak Bingöl'ün problemleri bizim iktidarımızda çözülür. Söz veriyoruz biz iktidara geldiğimizde Bingöl'de 5.000 kişiye iş imkânı sağlayacağız. Bunun için projelerimiz hazırdır. Açıklamamız isteniyorsa onu da zamanı gelince açıklarız” şeklinde konuştu.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.09.2025
18:04
Bingöl`de minibüs şarampole düştü! 7 yaralı
Bingöl'de minibüs şarampole düştü! 7 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesi Sağgöze köyü mevkiinde cami açılışından dönenleri taşıyan minibüsün şarampole düşmesi sonucu 7 kişi yaralandı.
05.09.2025
17:44
Bingöl`de şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi!  1 Tutuklama
Bingöl'de şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi! 1 Tutuklama
Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 9 kilo 892 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli ise tutuklandı.
05.09.2025
17:40
Bingöl Umut Kervanı öğrencilere umut oldu
Bingöl Umut Kervanı öğrencilere umut oldu
Ağustos 2025 faaliyet raporunu açıklayan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 255 aile ve 609 öğrenciye 1 milyon 219 bin 589 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Ayrıca yurtdışı ve Filistin (Gazze)'ye 1 milyon 149 bin 610 TL nakdi yardım ulaştırdı.
05.09.2025
17:39
Kızılay Kan Bağış Tırı Bingöl`de
Kızılay Kan Bağış Tırı Bingöl'de
Kızılay'ın Diyarbakır'a bağlı Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden Bingöl'e gelen 'Kan Bağışı Tırı', kan bağışı almaya devam ediyor. Kan Bağışı Tırı, Genç Caddesi Türk Telekom İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nın ön tarafında kurularak, 21 Eylül 2025 Pazar gününe kadar destekçilerinden kan bağışı alacak.
04.09.2025
21:12
Bingöl KYK Yurt fiyatları belli oldu
Bingöl KYK Yurt fiyatları belli oldu
2025-2026 eğitim-öğretim dönemi KYK yurt ücretleri geçen yıla göre yüzde 40 zamlı açıklandı. Başvurular 6 Eylül'e kadar devam edecek. Bingöl'de yurt başvurusunda bulunacak üniversiteliler ne kadar ödeyecek? İşte ödeme tablosu…
04.09.2025
20:16
12Bingölspor Başkanı Özturan sitem etti!
12Bingölspor Başkanı Özturan sitem etti! 'Sözler tutulmadı!'
Basınla buluşan 12Bingölspor Başkanı M.Engin Özturan, kamuoyundan ve iş dünyasının ilgisizliğinden yakındı; 'Kombine bilet 2 bin TL ve şu ana kadar 130 bilet satıldı. Cevdet Bey'in öncülüğünde iş insanlarıyla bir araya geldik. Hemen hemen herkes Bingölspor'a sponsor olacağı sözünü verdi. Oradan sadece Ahmet Budan, bir de Katılım Evim'den Serdar Turhan'a teşekkür ediyoruz. Onların dışında hiç kimseyle iletişime geçemedik. Ne telefonlarımıza baktılar ne herhangi bir bağışta bulundular!'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın