KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Köşger ve barakazi'den sevgi evleri ziyareti

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin eşi Pervin Barakazi, Sevgi Evleri’ndeki çocukları ziyaret etti.

Köşger ve barakazi`den sevgi evleri ziyareti
07 MAYIS 2015 PERŞEMBE 02:46
0
3773
0
AA aa

 Sevgi evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilenen Köşger ve Barakazi, çocukların sıcak ilgisi ile karşılaştı.

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, günlük yaşamlarını nasıl sürdürdüklerini Köşger ve Barakazi'ye anlattılar.

Çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Fatma Köşger, “Bu çocuklar bizim yavrularımızdır. Onlarla birlikte olmak, onların mutlu olduğunu görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Ziyaretimiz bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Çocuklara aile ortamı sunmanın görevleri olduğunu belirten Pervin Barakazi ise, Çocuğun sağlıklı gelişiminde iyi bir aile ortamının önemine dikkat çekerek, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onlarla birlikte olmak, onların mutlu olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Ailesinden ayrı kalan çocuklara hep birlikte sahip çıkacağız. Ailesinden ayrılma durumunda kalmış, mağdur olmuş çocuklarımıza aile ortamı sunmak bizim görevimizdir. Ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecek” diye konuştu.

Çocukların mutlu bir yaşam sürmelerini isteyen Köşger ve Barakazi, çocuklara göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
02.07.2026
14:30
Bingöl Adalet Ormanı`nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Adalet Ormanı'nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan Adalet Ormanı'nda sulama ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla, fidanların sağlıklı gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor.
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın