KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

Köy çocukları için kolları sıvadılar

Bingöl Üniversitesi öğrencileri, köy okullarında eğitim gören çocuklar için kırtasiye giderleri, köy okullarını boyama ve giyim yardımı sağlamak için proje başlattı.

Köy çocukları için kolları sıvadılar
01 MART 2018 PERŞEMBE 21:18
1
4357
0
AA aa

Bingöl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, köy okullarında eğitim gören çocuklar için kırtasiye giderleri, köy okullarını boyama ve giyim yardımı sağlamak için proje başlattı.

Öğrencilerden Sümeyra Özdemir Köy okullarına kırtasiye yardımı projesi, Fatih Esen köy okullarını boyama projesi, Kasım Özgül köy okullarına çöp kutuları oluşturma projesi ve Gamze Kılıç da köy okullarında eğitim gören öğrencilere kıyafet yardımı projesi hazırladı.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kendilerine verilen sosyal sorumluluk projesini büyüterek köylerde yaşayan öğrenci kardeşlerine yardım eli uzatmayı planladıklarını ifade eden Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinden Sümeyra Özdemir, böyle bir sorumluğu yüklenmeyi ve yararlı bireyler olmayı çok önemsediklerini dile getirdi.

Projeye destek için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini de dile getiren Özdemir, “Bu projemizi duyan herkesten destek bekliyoruz. ‘Siz De Bir Yanlışı Sildirip, Bin Doğruyu Yazdırın' sloganı ile başladığımız sosyal sorumluluk projemiz ile köy okullarında okuyan kardeşlerimize daha fazla destek olmak için katkı sunun istiyoruz. Şimdiden bize ve köy okullarında eğitim gören kardeşlerimize sunulacak destekleriniz için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Öğrenciler, proje için destek çağrısında da bulundu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın