KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2025 Salı
°C

Köy çocuklarını giydirdi

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sedanur Kavaklı, Solhanspor ile birlikte Yenibaşak köyündeki öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

Köy çocuklarını giydirdi
06 ÅžUBAT 2018 SALI 20:04
1
2979
1
AA aa

Bursa UludaÄŸ Üniversitesi öÄŸrencilerinden Sedanur Kavaklı, ‘Sen de elver geleceÄŸimiz olsun' sloganıyla baÅŸlattığı yardım faaliyetleri kapsamında, Solhan ilçesine baÄŸlı YenibaÅŸak Köyü'nde taşımalı eÄŸitim gören öÄŸrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

UludaÄŸ Üniversitesi öÄŸrencisi Sedanur Kavaklı'nın kendilerine bu teklifle gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Solhanspor kulübü BaÅŸkanı Ferhat Sönmez, “Voleybolun sadece bir amaç deÄŸil aynı zamanda amaç olduÄŸunu burada görmüÅŸ bulunmaktayız. Yola çıkış nedenlerimizden biri de buydu. YenibaÅŸak Yatılı Bölge Okulu'nda çocuklarımıza; mont, bot ve kırtasiye yardımını dağıttı. Çocuklarımızın gözlerindeki, o ışıltı, o mutluluk, o gülümseme bence her ÅŸeye bedeldir. Kulüp olarak aslında yapmak istediÄŸimiz temel ÅŸeylerden de buydu. Bu amaca ulaÅŸtığımız için de çok mutluyuz. İnÅŸallah voleybol felsefesi olarak yola çıkma nedenlerimizden olan ‘bir voleybol kulübünden çok daha fazlasını bundan sonraki süreçlerde de göstermek istiyoruz” dedi. 

Solhanspor ile ortak bir çalışma yürüten üniversite öÄŸrencisi Kavaklı, Solhanspor'un sporun yanında yardım faaliyeti yürütmesinden dolayı memnun olduÄŸunu söyledi.

Kavaklı; “Bingöl Solhan Yatılı Bölge Okulu öÄŸrencilerine destek vermek için buradayım. Åžuanda Solhanspor Kulübü ile birlikte çalışıyorum. Solhanspor ile Åžanlıurfa'da tesadüfen tanıştım. Kendileri ile iletiÅŸime geçtim ve ÅŸuanda birlikte buradayız, çok mutluyuz, çocuklarımıza birlikte destek verdik, birlikte mutlu ettik. Çocuklarımıza çok mutlu oldular. Zaten karşılığını gözlerindeki gülümseme ile ışıkla ve heyecanla alabildik bu bize yetti. Bu ÅŸekilde projelerime devam ediyorum” diye konuÅŸtu.

Morkanatlar ile Solhanspor'un ortaklaÅŸa yürüttüÄŸü kampanya kapsamında Solhan YenibaÅŸak Yatılı Bölge Okulu'nun tercih edilip öÄŸrencilerine yardım yapılarak mutluluklarına ortak olunmasından dolayı teÅŸekkür eden Solhan YenibaÅŸak Yatılı Bölge Okulu Müdürü Harun Orman, ÅŸu ifadeleri kullandı: “Bursa UludaÄŸ Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Morkanatlar Solhanspor aracılığı ile bizlere ulaÅŸtı. Bizler, taşımalı eÄŸitim kapsamında olan öÄŸrencilerimizin ihtiyaçlarını Sedanur Hanım'a ilettik. Sedanur Hanım, ihtiyaçlarımızı toparlayarak Solhanspor ile birlikte okulumuza geldiler. ÖÄŸrencilerimize; kırtasiye, mont ve bot yardımında bulundular. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı Sedanur Hanım'a ve Solhanspor Kulübü'ne teÅŸekkür ederiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22499)
07 Şubat 2018 Çarşamba 15:56
keşke buyardımlar reklam kokmasaydı öğrencilerin ressimleri çekilip rencide edilmiyeydi
20.10.2025
17:26
Bingöl`de iki aile Kur`an huzurunda barıştı
Bingöl'de iki aile Kur'an huzurunda barıştı
Barış töreninde konuşan Bingöl Valisi Usta, 'Oturduğunuz her yerde iyiliği, güzelliği, doğruyu anlatın. Fitne ve fesat varsa susturun' tavsiyesinde bulunurken, Ataoğlu da 'Haklı bile olsan bazen feragat etmeyi bilmelisin. Barış, işte o zaman rahmet getirir' vurgusunda bulundu.
20.10.2025
13:57
Bingöl`de 34 talebe için icazet merasimi
Bingöl'de 34 talebe için icazet merasimi
Bingöl'de, İttihadul Ulema medreselerinde eğitimlerini tamamlayan 34 talebe için icazet merasimi düzenlendi.
20.10.2025
10:42
Bingöl`de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de soğuyan havalarla birlikte vatandaşlar, bağışıklıklarını yüksek tutmak için bitki çaylarına yöneldi.
20.10.2025
10:33
Rektör Çelik`ten davet:
Rektör Çelik'ten davet: 'Kapımız her daim açıktır'
Sudanlı Öğrenciler Genel Birliği Türkiye'de resmî merkezini açtı. Açılış törenine katılan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Sudanlı öğrencilere davette bulunarak; 'Üniversitemiz kapıları her daim sizlere açıktır' dedi.
20.10.2025
10:18
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı! Bingöl, bugün itibariyle sağanak etkisine giriyor. Çarşamba itibariyle yağışların şiddetleneceği uyarısının yapıldığı raporda, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları uyarısının altı çizildi.
20.10.2025
10:02
GSS borçlarına af geliyor
GSS borçlarına af geliyor
Genel Sağlık Sigortası prim borçlarına yönelik beklenen yeni düzenleme Meclis'e sunulacak. Taslak yasayla yaklaşık 1.5 milyon vatandaşın 2015 yılına ait 3.1 milyar TL'lik borcu silinecek, toplamda 10 milyonu aşkın kişinin borcu ise ertelenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın