KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mayıs 2025 Cuma
°C

Köy konutlarında bitmeyen alt yapı çilesi

Bayındırlık Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından köylerde evleri yıkılan vatandaşlar için yapılan köy konutlarının bulunduğu bölge alanı çamur deryasına döndü.

Köy konutlarında bitmeyen alt yapı çilesi
20 MAYIS 2008 SALI 09:28
0
1070
0
AA aa
1 Mayıs 2003'te Bingöl'de meydana gelen depremde köylerde evleri yıkılan vatandaşlar için Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tek katlı deprem konutlarındaki altyapı sorunu, vatandaşların çilesi haline geldi. Karlı havalarda düğümlenen sorun, yağmurların devam ettiği bugünlerde de devam ediyor. Yolların asfaltlanmaması yüzünden ve yağmur yağışında konut alanları adeta çamur deryasına dönerken, konut hak sahipli ise yetkililerin duyarsızlığından yakındı.
2004 yılından buyana altyapısı yapılmayan köy konutları, hak sahiplerine teslim edilirken, ödenek sıkıntısı nedeniyle konutların alt yapısı yarım bırakıldı. Çamurdan dolayı konut alanlarında büyük sıkıntı yaşayan konut sahipleri, ilgili kurumların bu duruma müdahale etmesini istedi.
 

 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın