KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

Köy korucularından referanduma 'evet' desteği

Geçici Köy Korucuları Haklarını Koruma Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Haydar Yener, 12 Eylül darbe anayasasının ülkeyi kaosa sürdüğünü ve bölücülüğe zemin hazırladığını belirterek, özgürlüklerin yaşanması için referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını söyledi.

Köy korucularından referanduma `evet` desteği
30 TEMMUZ 2010 CUMA 09:01
0
1964
0
AA aa
12 Eylül darbe anayasasına 'hayır' diyenlerin haklılığının tüm ülke tarafından kabullenildiğini belirten Ali Haydar Yener, barış, kardeşlik ve geleceğe evet demek için sandığa gideceklerini dile getirdi. Yener, "12 Eylül darbe anayasası ülkeyi kaosa sürerek, bölücü faaliyetlere, bölücülüğe imkan vermiş, halkımızı bölmüş, büyük haksızlıklara yol açmıştır. 12 Eylül darbesine 'hayır' diyen halkımızın haklı oldukları tüm ülke tarafından onaylandı. Bir kez daha haklı olduğumuzu ispatlamak, ülke ve dünyaya örnek olmak için vaktinde hayır dediğimiz anayasaya bu defa 'evet' diyeceğiz. Çünkü 'evet'; farklı kültürlerin, farklı dinlerin yaşanabilir, farklı dillerin konuşulabilir, özgürlüklerin hep bir arada yaşanabilir durumu getirilmesini sağlar. Yıllardır ülkemizde dış mihrakların çıkarlarına ortak olarak halkımızı çeşitli bahanelerle kandırarak büyük katliamlar yapılmıştır. Tüm bunları bir daha yaşamamak için korucular olarak sandıkta 'evet' oyu kullanacağız. Bu 'evet'i geleceğimiz için, çocuklarımız için ve torunlarımız için kullanacağız" dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 24 isim değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
20.06.2025
16:25
Bingöl`de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın