KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

Köy okulunu boyaladılar

Toplum Gönüllüleri Bingöl üyeleri, köy okulunu boyalayarak öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulundu. Köy okulunun farklı bir görünüme kavuştuğu çalışmada, minik öğrencilerle hoşça vakit geçirildi.

Köy okulunu boyaladılar
17 EKİM 2016 PAZARTESİ 22:00
0
1723
0
AA aa

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Bingöl Koordinatörlüğü, Akbank ve TOG Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Şehrin En İyi Hali' projesi kapsamında Çobantaşı Köyü İlköğretim Okulu'nu tadilattan geçirip, boyaladı.

45 gönüllü üyenin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmanın ardından Çobantaşı Köyü İlköğretim Okulu yeni bir görünüme kavuşurken, öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Yapılan etkinliğe yönelik açıklama yapan TOG Bingöl Koordinatörü Nurhayat Demir, “Akbank ve TOG Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Şehrin En İyi Hali' projesi kapsamında 81 il arasında seçilen 25 farklı şehirde, köy okulunu boyama, çevre temizliği bilinci uyandırma, engellilere yönelik toplumsal farkındalık oluşturmak gibi sosyal etkinlikler yapılıyor” dedi.

Proje kapsamında sosyal sorumluluk çerçevesinde Çobantaşı İlköğretim Okulu'nu boyalayıp, tadilattan geçirdiklerini belirten Demir, şunları söyledi:

“45 kişilik bir ekiple boyası eskimiş ve tadilat ihtiyacı olan Çobantaşı İlköğretim okulunda güzel bir çalışma yaptık. Okulun iç ve dış boyasını yenileyerek, bir kısım tadilatlar yaptık. Bu sayede öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerine katkıda bulunduk. Ayrıca köy okulumuzda okuyan öğrencilerimizle oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdik.”

Öğrencileri, ayakkabı, kırtasiye, giyim ve çeşitli hediyelerle sevindirdiklerini ifade eden Demir, “Çalışmamızda bizlere toplu taşıma aracı tahsil ederek, kırtasiye yardımında bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve okulu boyalamamızda bizlere katkı sağlayan Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Yusuf Tokuş'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın