KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Nisan 2026 Cuma
°C

Köye hizmetler artarak devam ediyor

Bingöl Valisi Ali Mantı; KÖYDES projesi kapsamında köylerin ihtiyacı olan hizmetlerin ifasına yönelik çalışmaların bu yıl da artarak devam edeceğini söyledi dedi.

Köye hizmetler artarak devam ediyor
29 HAZİRAN 2018 CUMA 20:59
2
2228
2
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı Başkanlığında, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projeleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Bingöl İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mantı, KÖYDES projesi kapsamında köylerin ihtiyacı olan hizmetlerin ifasına yönelik çalışmaların bu yıl da artarak devam edeceğini ifade etti.

Vali Mantı, Amaçlarının, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması için titizlikle çalışarak projeleri zamanında tamamlamak ve Türkiye'deki hizmet sıralamasında üst sıralarda yer almak olduğunu belirtti.

Toplantıda ilçe Kaymakamları ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, 2018 yılı içerisinde İlçelerimizde yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler aktardı.

Toplantıya, Vali Ali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil, İlçe Kaymakamları, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Encümen Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, FKA Bingöl Yatırım Destek Ofisi Temsilcisi İsa Telimen ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29643)
02 Temmuz 2018 Pazartesi 14:58
ova koylerde sulama suyu sıkıntısı çekıyoruz hata hiç yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29575)
30 Haziran 2018 Cumartesi 08:50
allah aşkına genç sarmakaya köyüne biraz hızmet valibey koy durumu içler acısı
17.04.2026
01:05
Hafız Kal Yarışması`nda Bölge Birincisi Bingöl`den
Hafız Kal Yarışması'nda Bölge Birincisi Bingöl'den
Hafızlar; Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma, tecvid ve tilavet alanlarındaki yetkinliklerini sergiledi. Yarışmada Bingöl'ü temsil eden Şeyma Bozaba bölge birincisi oldu.
16.04.2026
23:04
12 Bingölspor`un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor'un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor Kulübü, ülke genelinde yaşanan ve derin üzüntüye yol açan olaylar nedeniyle planlanan şampiyonluk kutlamalarının tamamının iptal edildiğini açıkladı. Kulüp, şampiyonluğu yalnızca maç sonrası düzenlenecek kupa töreniyle sade bir şekilde kutlayacağını duyurdu.
16.04.2026
22:36
Bingöl`de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de organik tarım ve iyi tarım uygulamaları kapsamında satış yapan işletmeler denetlendi. Kontrollerde ürünlerin sertifikaları, etiket bilgileri ve muhafaza koşulları incelendi.
16.04.2026
21:43
Kaya`dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
Kaya'dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
DEM Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2025 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim raporuna muhalefet şerhi koydu. Kaya, doğrudan temin harcamaları, araç giderleri ve bütçe planlamasına ilişkin çeşitli tespitler paylaştı.
16.04.2026
20:50
‘Kadraj Bingöl` Fotoğraf Yarışması`nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bingöl'de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği 'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışmada Bingöl'ün doğal ve kültürel değerlerini yansıtan kareler büyük beğeni topladı.
16.04.2026
19:01
81 İlde Eş Zamanlı ‘Okul Güvenliği` Toplantısı
81 İlde Eş Zamanlı 'Okul Güvenliği' Toplantısı
Bakanların koordinasyonunda 81 ilde düzenlenen 'okul güvenliği' toplantısına, Bingöl Valisi Cahit Çelik de katıldı. Toplantıda okullarda alınacak yeni güvenlik tedbirleri ele alındı. Polis ve Jandarma kontrolleri sıkılaştırılacak!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın