KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mart 2026 Cumartesi
°C

Köylülerden 'alt geçit' talebi

Bingöl’ün Ekinyolu Köyü girişinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Yarılılar, Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı, köylüler kaza merkezi haline gelen noktada altgeçit yapılmasını talep etti.

Köylülerden `alt geçit` talebi
05 EKİM 2015 PAZARTESİ 06:49
0
2838
0
AA aa

 Alınan bilgiye göre, kaza dün öğle saatlerinde Ekinyolu Köyü girişinde meydana geldi. Muş istikametinden seyir halinde olan ve sürücü öğrenilemeyen 27 P 1395 plakalı araç, aynı güzergâhtan köye giriş yapmaya çalışan Ömer Koç yönetimindeki 36 SD 557 plaka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda bulunan 2 kişi yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ALT GEÇİT TALEBİ

Köy girişinde defalarca kaza meydana geldiğini belirten köylüler, karayollarına sitem etti. Refüj arası geçişlerde sürücülerin zor anlar yaşadığını belirten köylüler, “ana yoldan yeni yerleşim veya eski yerleşim alanında geçmek isteyen sürücüler, zor anlar yaşıyor. Bu alanın düzenlenmesi gerekiyor, karayolları tarafından önlem alınması lazım” dedi.

Konuyu defalarca Karayollarına bildirdiğini belirten Ekinyolu Köyü Muhtarı Mehmet Erdoğan, “Anayol yapıldığından beri burası kaza merkezi haline geldi. Konuyu defalarca karayollarına bildirmemize rağmen çözüm üretilmedi” diye konuştu.

Refüj arası geçişte alt geçit veya dönerli kavşak yapılması gerektiğini belirten Muhtar Erdoğan, “Karayolları Genel Müdürlüğü'ne dilekçe de verdim, defalarca sözlü talepte bulundum ama sonuç alamadım. Altgeçit için olmaz dediler, programda yok dediler, yapılmaz dediler ama burada insanlar ölüyor. Altgeçit olmuyorsa, dönerli kavşak, hız kesici kasis veya ışıklandırma yapsınlar. Kurban Bayramından bu yana iki kaza meydana geldi önlem alınmazsa daha çok kaza meydana gelir” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın