KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Kredi kartıyla ödeme yapılabilecek

Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, vergi borç yapılanmasında 1. taksit ödemesinin 30 Haziran'da sona ermesi nedeniyle oluşabilecek yoğunluğa mahal vermemek için mükelleflerin borçlarını kredi kartlarıyla ödeyebileceklerini bildirdi.

Kredi kartıyla ödeme yapılabilecek
29 HAZİRAN 2011 ÇARŞAMBA 08:12
0
1915
0
AA aa

Bingöl Defterdarı Mintaş, yaptığı yazılı açıklamada 6111 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu ile birlikte borçlarını yapılandıran vatandaşların 1. taksitlerini 30 Haziran 2011 Perşembe gününe (yarın) kadar ödemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Mintaş, “6111 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" nun ilgili hükümlerinden yararlanarak vergi borçlarını yapılandırıp taksitlendiren mükelleflerimizin, kanunun imkânlarından yararlanma haklarını kaybetmemeleri için taksitlendirilen borçları ile cari dönemlere ait diğer vergi borçlarını düzenli bir şekilde ödemeleri gerekmektedir. 6111 sayılı kanunun ilgili hükümlerine göre taksitlendirilen vergi borçlarının ilk taksit süresi 30 Haziran 2011 tarihinde sona ermekte olup, bu bağlamda yapılandırılan borçların ilk taksiti ve diğer taksitleri; son vade tarihlerinde oluşabilecek yoğunluğa mahal vermemek için Defterdarlığımız Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Malmüdürlüğü veznelerine ve bankalara nakit olarak ayrıca yetki almış, Bankalar ile Gelir İdaresi Başkanlığının (www.gib.gov.tr) internet adresindeki sanal pos kullanılarak kredi kartları ile ödenebilir. Yapılandırılan borçlar ile cari dönem borçlarının 611 sayılı kanununda yapılan düzenlemeler doğrultusunda ödenmesi durumunda mükelleflerimizin söz konusu kanun imkânlarından yararlanabileceği ödenmemesi halinde ise; yapılandırılan vergi ve cezalarının eski duruma döneceği ve mükelleflerimizin cebri tahsilât işlemlerine muhatap olacakları hususu; kamuoyuna önemle duyurulur” dedi.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın