KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

'Krizden etkilenmeyen tek grup; bürokratlar'

Bürokratların rahat tutumlarından rahatsız olan Rifat Hisarcıklıoğlu: "Her ayın 15'inde giderler tıkır tıkır maaşlarını alırlar'dedi

`Krizden etkilenmeyen tek grup; bürokratlar`
01 OCAK 2009 PERŞEMBE 12:56
0
1049
0
AA aa
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; krizden etkilenmeyen tek grubun bürokratlar olduğunu söyledi. Bürokrasiyi anlamakta güçlük çektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "2001 krizini de gördük.  Bürokratlar her ayın 15'inde giderler tıkır tıkır maaşlarını alırlar." dedi. Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nin (ABİGEM) açılışı için Malatya'ya gelen Hisarcıklıoğlu çeşitli konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Demokrasi ve ekonominin birbirinden ayrılmaz kavramlar olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, kaliteli bir demokrasiyi yaşamak için önce Anayasa ve Siyasi Partiler Yasası'nda değişiklikler yapılması gerektiğini söyledi. Kriz sürecinde bankacılık sektöründe fırsatçılık yapıldığını, bundan büyük sıkıntı duyduklarını ifade eden TOBB Başkanı, "Bankaların da hak ve hukukunu korumak bana ait, ama haksızlık yaparlarsa onları da koruyamayız. Faizler aşağı inerken sen tefeci faizi eklersen o zaman biz bunun hesabını sorarız. Fırsatçılık yapan oldu mu direkt bana bildirin." diye konuştu. İl özel idaresinde gerçekleştirilen toplantıya AK Partili ve CHP'li milletvekilleri de katıldı.
Cihan 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın