KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

Küfür edip, şiddet uyguladı

12 Bingölspor maçı sonrası taraftara küfür ederek şiddet uygulayan polise tepki yağdı. Valilik olayla ilgili açıklama yaparken, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Korkuata, polis memurunun Bingöl’den gönderilmesini istedi.

Küfür edip, şiddet uyguladı
20 MART 2017 PAZARTESİ 23:25
0
3180
0
AA aa

12 Bingölspor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan maç sonrası taraftara şiddet uygulayan polis, sosyal medyada gündem oldu.

KÜFÜR EDİP, ŞİDDET UYGULADI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde zırhlı araçtan inen bir polis, genç yaştaki taraftara küfür edip hareketler savurduğu görülüyor. Genç taraftara kaçmaması yönünde küfürlü telkinlerde bulunan polis memuru, daha sonra şiddet uygulamaya başlıyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Olayın sosyal medyada yer almasının ardından valilikten açıklama geldi. Açıklamada, “19.03.2017 günü 12 Bingöl Spor ile Bergama Belediye Spor arasında oynanan futbol müsabakası sonrasında yaşanan tatsız olaylar nedeniyle sosyal medyada ve çeşitli paylaşım sitelerinde gündem oluşturan, Polis ve Halk ilişkilerine yakışmayan tutum ve davranışlar içerisine giren Emniyet Personeli hakkında gerekli idari işlem başlatılmıştır” denildi.

“BİNGÖL HALKINA HAKARETTİR”

Taraftara şiddet uygulayan polis memuruna tepki gösteren Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi Başkanı Mücahid Korkutata, polisin tutumunu ‘Bingöl halkına hakaret' olarak değerlendirdi.

Korkutata, “12 Bingölspor taraftarına  ahlaki boyutu hiç kalmamış bir şekilde küfür eden, sosyal medya hesaplarında kendini açık bir şekilde ifşa eden polis memurunun ahlaksız niteliksiz ağıza alınmayan küfürleri Bingöl halkına hakarettir. Bizler bu hakareti asla tasvip etmiyoruz. Polisler, vatandaşın sulh ve güvenini asayiş amaçlı çalışan vatan sevdalılarıdır. Bu vatan sevdası değil, gençliği kin, nefret ve öfkeye sevk eden ahlak yoksunu bir şahıstır. Bingöl halkı vatanperverliği ile bu ülkeyi göğüsleyen doğunun en dik duruşlu şehridir. Bu şehrin cesur yürekli insanlarına yapılan bu ahlak dışı uygulamayı kınıyor ve  gerekli merciler tarafından bu şahsın Bingöl'den gönderilmesini talep ediyoruz. Ülkemizin bu hassas döneminde bu tip tahrik edici yaklaşım gösteren hiç kimse kendini üste çıkarma çabasına girmesin, Bingöllü siyasilerimizden gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bingöl halkı sahipsiz değildir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
08.09.2025
15:25
Hüdapar`dan Çözüm Çağrısı
Hüdapar'dan Çözüm Çağrısı
Yerinde incelediği sorunlar sonrası basına açıklamada bulunan HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, dört başlıkta özetlediği sıkıntıların acilen çözülmesi çağrısı yaptı.
08.09.2025
14:35
Bingöl`de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 374 okulda, 60 bin öğrenci ve 4 bin 530 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk günü öğrenciler kadar velileri de heyecanlıydı.
08.09.2025
14:27
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bugün başlayan başvurular 12 Eylül'de sona erecek. 22 Eylül'de işbaşı yapılacak, program 31 Mayıs 2026'da sona erecek. Program kapsamında katılımcılara Genel Sağlık Sigortası yapılacak. Katılımcılara ücret olarak çalıştığı gün başına 1.083,00 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın