KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Kullanılmayan eve elektrik faturası!

Merkez Topalan köyünde yazlı evi bulunan bir vatandaş, kullanmadığı eve 320 TL tutarında elektrik faturası geldiğini belirterek tepki gösterdi.

Kullanılmayan eve elektrik faturası!
21 TEMMUZ 2019 PAZAR 19:45
3
4190
2
AA aa

Geçtiğim yılın Ekim ayında merkez Topalan Köyü'nde yazlık evi bulunan Faik Doğangün, evine düşen yıldırım sonrası elektronik cihazların zarar gördüğünü ve sayacının bozulduğunu söyledi.

Fedaş tarafından yeni bir sayaç takıldığını aktaran Doğangün, eski sayacın ise Elektrik Kurumu tarafından kontrol edilip aboneye önceki aylarda kullandığı enerji hangi tutarlarda ise o ortalamayla bir fatura çıkartılır. Ama resmi bir elektrik sayaca ve cihaza bağlanılmadan 320 lira tutarında bir fatura çıkartıldı. Bu sene İstanbul'da işlerinin yoğunluğundan dolayı Bingöl'ün Topalan köyündeki söz konusu evine gelmediklerini belirterek, kullanılmayan elektriğe böyle keyfi bir fatura çıkartıldığının hayret edici bir durum olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili aksa elektrik kurumuna dilekçe verdiğini belirten Doğangün; “Dilekçemi Bingöl Bahçelievler Mahallesinde bulunan fatura ödeme biriminde yetkili kişilere verdiğini ve burada yapılacak bir şey olmadığını belirten yetkililer beni Karşıyaka mahallesinde bulunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.  Bingöl İl müdürlüğüne yönlendirdi. Müdürlüğe gelip söz konusu dilekçeyi verdim. Beni tekrar çarşıdaki fatura ödeme noktasına yönlendirdiler. Bu durumda mağduriyet yaşadığımı ifade ettim. Kurum personeli bana çağrı merkezini aramamı önerdi. Çağrı merkeziyle yaptığım görüşmede Bana Şikâyetinizi Kurumun Elazığ'daki Şirket müdürlüğüne ulaştırılmasını söyledi. Bu sorunun çözümü noktasında ve yapılan bir hatanın ve muhatap bulamamaktan derdimizi kimseye anlatamadığım için Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.  Bingöl İl müdürlüğüne ve gerekli mercilere bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47462)
22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:43
Eve yıldırım düşüyor ve sadece elektrik sayacı zarar görürüyor. Yok artık daha neler :) Ev yerinde duruyor ama demi :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47454)
22 Temmuz 2019 Pazartesi 12:33
Bu kurumun tüm işlemleri keyfi. İstediği gibi fatura kesip gönderiyor denetleyen yok ses çıkaran yok. Dayısı olup da İskan alınmayan binanın bir kısmına elektrik veriyor dayısı olmayan ise sürünüp duruyor. Yazıktır bu millete neden zulüm ediyorsunuz. Elektirik dağıtım bedeli diye bir kalem var harcanan elektrik ile orantılı artıyor. soruyorum size Elektrik harcandıkça kablo mu uzuyor yoksa yeşil elektrik mi geliyor.???
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
26.04.2026
20:10
Halaylar Bingöl`de final bileti için yarıştı
Halaylar Bingöl'de final bileti için yarıştı
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın