KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2026 Salı
°C

Kültür caddesi'nde bitmeyen çile

Bingöl'de her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte araç parklarındaki yetersizlik, caddelerde sıkışıklığa neden oluyor. En büyük sıkıntı Kültür Caddesi'ndeki çift yönlü parklar yüzünden yaşanıyor.

Kültür caddesi`nde bitmeyen çile
06 AĞUSTOS 2009 PERŞEMBE 10:53
0
1276
0
AA aa
Artan nüfus ile birlikte her geçen gün araç sayısında yaşanan yoğunluk, yeni araç parklarına ihtiyaç duyulmasına neden oluyor. Araç sayılarında yaşanan artış, Hürriyet, Hastane ve Kültür caddelerinde sıkışıklığa neden oluyor. Özelikle Bingöl merkez Kültür Caddesi'nde gelişi güzel park edilen araçlar nedeniyle trafik akışının durma noktasına gelmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle cadde güzergâhında faaliyet gösteren esnaflar, ilgili kurumların sessiz kalmasına tepki gösterdi. Denetimlerin yetersiz oluşu, gelişi güzel araç parklarının yapılması nedeniyle Kültür caddesindeki trafik akışının durma noktasına geldiğini anlatan esnaflar, araç yoğunluğu ve gelişi güzel parklar nedeniyle ambulans ve itfaiye araçlarının dakikalarca caddede mahsur kaldığına da dikkat çektiler.

Kültür caddesinde hizmet veren özel bir hastaneye gelen ambulansların, yaşanan yoğunluk nedeniyle defalarca yolda sıkıştığını dile getiren esnaflar, acı bir olay yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade ettiler.

Yaklaşık 9 bin aracın bulunduğu Bingöl'de, mevcut araç parklarının yetersiz olduğunu dile getiren bazı araç sürücüleri ise, çaresiz kaldıkları için boş buldukları yere araçlarını park ettiklerini söylediler.

Kent Haber Bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın