KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Kültür Virajı genişletiliyor

Kültür Kavşağı'nda devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Arıkan: 'Dar virajı genişleterek, hem trafik hem yaya güvenliğini arttırıyoruz' dedi.

Kültür Virajı genişletiliyor
16 EKİM 2019 ÇARŞAMBA 18:27
16
2536
9
AA aa

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Çapakçur Viyadüğü'nden çarşı istikametine doğru giden dar virajda devam eden genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekiplerden çalışmalara dair bilgi alan Arıkan, burada yaptığı açıklamada, araç sürücüleri ve yayaların zorluk yaşadığı virajın genişletilerek daha kullanışlı hale getirileceğini söyledi.

Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızın özellikle dar virajlar ile cadde ve sokaklara ilişkin genişletme ve yeniden düzenleme beklentisi vardı. Özellikle Kültür Kavşağı virajında hem sürücüler zorluk yaşıyordu hem de vatandaşlarımız şehir içi halk otobüsünden inince doğrudan trafiğin ortasında kalıyordu. Buradaki düzensizliği ortadan kaldırarak, trafik ve yaya güvenliği sağlayacağız ve trafik kazalarını minimize edeceğiz. Yine halk otobüsleri için cep yapacağız, böylece buradaki trafiğin daha rahat akmasını sağlayacağız. Yine Kültür kavşağından köy minibüs durağına giden yolu genişleteceğiz. Bunların yanı sıra çarşı merkezi ve bazı mahallelerimizde yol genişletme çalışmalarımız olacak” dedi.

“Viyadük girişleri düzenleniyor”

Çapakçur Viyadüğü'nün her iki giriş yakasında düzenleme çalışmaları yürütüldüğünü vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Çapakçur Viyadüğü'nün orta refüjünü çiçeklerle süsledik. Bununla beraber köprü girişlerindeki çirkin görüntüleri ortadan kaldırmak, peyzaj çalışmalarıyla daha estetik bir görüntü kazandırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Valilik Konağı kısmında kalan 300 metre uzunluğuna sahip alanda düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda buradaki çalışmalar tamamlanacak. Yine Kültür Kavşağı girişinde şelale çalışmalarına başladık. Tüm bu çalışmalarımızı tamamlayınca Çapakçur Viyadüğü ve çevresini estetik bir görünüme kavuşturacağız.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51693)
17 Ekim 2019 Perşembe 16:20
Bu çalışmalar olumlu olsa da neden geceleri bu memlekette biseyler yapılmaz.Madem bu kadar trafik rahatlığını düşünüyorsunuz.Ayrica kaldırım işgalleri ne zaman bitecek.Halen bi çalışma yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51685)
17 Ekim 2019 Perşembe 12:45
eski terminal kavşağı genişletilip düzenlenmeli, araç tekeri havada gidiyor genç yol ayrımı yol indirilmeli gençten gelenler araçları göremiyorlar devlet hastanesi rabia parkı yanı saray ve hastane yoluna açılmalı acilen kar yağmur olmadan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51669)
17 Ekim 2019 Perşembe 09:53
polisevinden özel hastaneye kadar olan su arkı çok geniş karkış da insanlar ve araçlar içine düşüyor çözüm lütfen
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51716)
18 Ekim 2019 Cuma 08:02
@Misafir Kullanıcı o yol 2 gidiş 2 geliş olacak şekilde geniletilebilir bence . devamı da kültürpark önü ve türk telekom önü benzer şekilde genişletilebilir. kaldırım gereksiz şekilde geniş bırakılmış.kimsenin kullanmadığı üst geçit kaldırımı kapatıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51655)
17 Ekim 2019 Perşembe 07:31
Selamün aleyküm Erdal başkanım sizi tebrik eder çalışmalarınızda size başarılar dilerim.aynı azimle çalışmanızı temenni ediyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51644)
16 Ekim 2019 Çarşamba 22:48
Cenabı Allah yardımcınız olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51643)
16 Ekim 2019 Çarşamba 22:47
Allah razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51640)
16 Ekim 2019 Çarşamba 20:19
kaç aydır yapıyorsunuz arkadaş?
bu kadar zor bir iş mi bu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51661)
17 Ekim 2019 Perşembe 08:39
@Misafir Kullanıcı nedense çalışmalar olduğu zaman eleştiri oluyor. kimilerinin zoruna gidiyor diye yazıyor.
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın