KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ekim 2026 Pazartesi

Kuralar çekildi, gözler 15 temmuz'da

Bingöl Belediyesi 1. Aşağıçarşı Herkes İçin Futbol (HİF) Turnuvası'nın kura çekimlerinde konuşan Başkan Atalay, herkesimden insanın sporun ve futbolun gelişmesine katkı sağlaması gerektiğini söyledi...

Kuralar çekildi, gözler 15 temmuz`da
08 TEMMUZ 2009 ÇARŞAMBA 08:16
0
1440
0
AA aa
Bingöl Belediyesi tarafından başlatılan Aşağıçarşı Herkes İçin Futbol (HİF) Turnuvası'nın ilki için kura çekimi, Bingöl Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda geniş katılımla gerçekleştirildi. 
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay Başkanlığın'da gerçekleştirilen kura çekimi toplantısına; Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Ali Barın, Gençlik ve İl Müdürlüğü spordan sorumlu Şube Müdürü Enver Bazencir, Spor Koordinatörü Metin Karararslan, turnuvaya katılan takım yöneticileri ve çok sayıda sporsever katıldı.
Her yaştan insanın katılacağı futbol turnuvasının, 28 takımın katılımıyla 15 Temmuz 2009 tarihinde başlayacağı belirtildi.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Serdar Atalay, Herkesimden insanın sporun ve futbolun gelişmesine katkı sağlaması gerektiğini söyledi.
Belediye yönetimi olarak spora katkıda bulunacaklarını belirten Başkan Atalay: “Biz belediye olarak elimizden geleni yapmak için çalışacağız. Bunun için söz veriyoruz. Sporda kesinlikle barışı öne çıkarmamız lazım” dedi.
Farklı siyasi görüşlere sahip insanların olduğuna vurgu yapan Başkan Atalay: “Sizlerden ricam ideolojik görüşleri spora yansıtmamanızdır. Ortak payda olarak insanı ortaya çıkarıyoruz. Burada önemli olan barış, sevgi ve saygının önemini yitirmemesidir. Barışa zarar veren her türlü eylemden kaçınılması gerekir. Futbol barış ve kardeşliktir. Temelinde centilmenlik yatar. Sizlerinde buna paralel olarak hareket edeceğinize eminiz. Sonuçta bu bir taraf kazanacak, diğeri kaybedecek. Bir galibiyet ve mağlubiyet kardeşliğe zarar vermesin. Buna izin verilmesin. Bingöl'de sevgi ve saygı örneği teşkil edecek müsabakaların yaşanmasını temenni ediyoruz.15 Temmuz'da başlayacak turnuvamız hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Atalay'dan sonra söz alan İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Ali Barın, Emniyet Müdürlüğü olarak spor ve sportif faaliyetler konusunda gerekli tüm destekleri vereceklerini söyledi.
Güvenlik düzeyini asgari olarak sağlayacaklarını belirten Barın: “Sizlerin bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Saha içerisinde yaşanacak olumsuz bir olayın farklı bir yöne çekilmemesini rica ediyoruz. Müsabakalar esnasında güvenliğin sağlanmasında bir sorunun yaşanmaması sporun gelişmesine katkı sunar. Bütün sporcu ve takımlara eşit mesafedeyiz. Turnuvaya katılacak bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Turnuva hakkında bir bilgilendirme konuşması yapan ASKF Başkanı Alimoğlu, Herkes İçin Futbol Turnuvası 15 Temmuz 2009 tarihinde başlayacağını söyledi.

Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
05.10.2026
00:23
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST`te Türkiye birincisi oldu
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu
TEKNOFEST Güneydoğu için Şanlıurfa'da bulunan Bingöllü öğrenciler, Yer Bilimleri alanında hazırladıkları projeyle Türkiye birinciliği elde etti. Hasan Fırat Kaçmaz ve Muhammed Server Bekil'in birincilik ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
05.10.2026
00:22
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden `13 saatlik bekleme` iddiası
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden '13 saatlik bekleme' iddiası
Bingöl'ün Genç ilçesinde odun keserken ayağını hızar testeresine kaptıran 39 yaşındaki Mustafa Pirinci'nin iki parmağı koptu. Ailesi, yaralının farklı sağlık kuruluşları arasındaki sevk sürecinde yaklaşık 13 saat ameliyat beklediğini ve bu nedenle parmaklarının kurtarılamadığını ileri sürdü.
05.10.2026
00:20
12 Bingölspor Adana`da son bölümde yıkıldı: 1-0
12 Bingölspor Adana'da son bölümde yıkıldı: 1-0
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Adana 01 FK deplasmanında uzun süre golsüz eşitliği korudu ancak maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, sezonun 5. haftasını puansız tamamladı.
05.10.2026
00:18
Ölen gencin ailesi:
Ölen gencin ailesi: 'İhmali olanlar hesap vermeli!'
Solhan'da okul pansiyonundaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdülkerim Demir'in ölümüyle ilgili gözler yürütülen adli ve idari soruşturmaya çevrildi. Aile, kazada ihmali bulunanların ortaya çıkarılmasını ve sorumluların hesap vermesini istiyor.
05.10.2026
00:17
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde okulun mutfağındaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdulkerim Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın