KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Kur'an ziyafeti mest etti

Eğitim Bir-Sen Solhan Şubesi tarafından düzenlenen Kur’an Ziyafeti programına İran’dan Ahmed Ebul Kasımi, Güney Afrika’dan Abdurrahman Sadien katıldı.

Kur`an ziyafeti mest etti
29 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA 00:19
1
4034
1
AA aa

Solhan Eğitim Bir-Sen şubesi tarafından düzenlenen Kur'an Ziyafeti programına İran'dan Ahmed Ebul Kasımi ve Güney Afrika'dan da Abdurrahman Sadien iştirak ettiler. Yoğun bir katılımın olduğu programda Solhanlıların duygu dolu anlar yaşadılar.

Kur'an-ı Kerim okunduğunda manevi atmosferin doruğa çıktığını belirten Solhanlılar bu tür etkinliklere olan ihtiyacın had safhada olduğunu belirttiler.

Kur'an'la olan münasebetlerin dumura uğratıldığını, Kur'an'dan uzaklaştırmak için yoğun gayretlerin olduğunu, bu noktada gayret sahibi her Müslüman'ın gerek fert olarak, gerekse topluluk olarak azami derecede çalışmasının elzem olduğunun altını çizen Solhan halkı, bu tür programların sürmesini istediler.

İran'lı Dünya Kur'an Okuma birincilerinden Ebul Kasımi: “Buraya gelirken doğaya baktığımda kendimi memleketimdeymişim gibi hissettim. İnsanları çok sıcakkanlı buldum” dedi.

Güney Afrika'dan katılan Abdurrahman Sadien ise: “Türkiye'de 60'tan fazla ilde yüzlerce programa katıldım. Diğer ülkelerden ziyade en güzel ilgiyi Türkiyelilerin gösterdiğini gördüm” ifadelerini kullandı.

Program bitiminde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ebul Kasımi ve Sadien, Solhanlılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59087)
05 Haziran 2020 Cuma 13:54
Neden yine cagirmiyorlar
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın