KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Kurban, çolakoğlu'nu işaret etti

Hakkındaki iddialara yanıt veren CHP İl Başkanı Mustafa Kurban, BBP İl Başkanı Hasan Arıkız tarafından dile getirilen iddiaların gerçekte BBP’li Avukat Muammer Çolakoğlu tarafından yazdırıldığını söyledi.

Kurban, çolakoğlu`nu işaret etti
30 MAYIS 2013 PERŞEMBE 08:27
0
3295
5
AA aa

Bingöl-Genç yolu Şeyahmet mevkiindeki şantiye alanıyla ilgili açıklamaya sert yanıt veren ve meydan okuyan CHP İl Başkanı Mustafa Kurban, bahse konu bölgenin işgal edildiği iddiasını sürdüren ve yönelttiği soruların yanıtlanmasını isteyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Bingöl İl Başkanı Hasan Arıkız'ın ikinci açıklamasına da yanıt verdi.

Ancak bu kez farklı bir hususa dikkat çeken Kurban, Arıkız tarafından yapılan açıklamaların BBP Eski İl Başkanlarından Avukat Muammer Çolakoğlu tarafından yazıldığını ve bu şekilde basına servis edildiğini savundu.

“GÖLGELEME ÇABASI MI?”

25 yıldır Bingöl'de aktif siyasetle uğraştığını ifade eden Kurban: “Benim için siyaset üzerinden çıkar sağlamak ahlaksızlıktır. Her gün yolsuzlukları sorgularken bugünlerde Mecliste görüşülen 800 trilyonluk Palu – Genç – Muş demiryolu güzergâh değişikliği soygununu araştırırken işin içinde iki Karadenizli holdingin olduğunu görüyoruz. Bu haberleri yazdıran Av. Muammer Çolakoğlu'dur. Sayın Çolakoğlu yoksa bu soygunu gölgeleme çabasında mı diye düşünüyorum” dedi.

“KİRA ÖDEMİŞİZ VE ÖDEMEKTEYİZ”

Uzun zamandır aynı şantiyede olduklarını ancak neden şimdi konu olduğunu soran Kurban, şunları söyledi:

“Şeyhahmet semtindeki şantiyeye geçen 20 yılda toplam 2 Bin 400 kamyon kum, bugünkü değeri ile 500 bin TL kira ödemişiz ve ödemekteyiz. İşgalci değil kiracıyım. Çolakoğlu'na göre 500 metrekare kum Ocağını 5. Bin metrekareye çıkarmışız,18 Bin metrekare ocağımızın resmi ruhsatlı 14 Bin metrekare sahasından malzeme alıyoruz. DSİ ova için istimlâk ettiği yolunu kullanıyoruz. Bir gasp ve işgal söz konusu değil. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 2012 yılında dere içinde 27 metre sınırı aşmışız diye tarafımıza 16 Bin TL ceza yazmış ve uygulanmıştır. Bu kadar hassasiyetimize karşılık gerçek dışı, çamur at izi kalsın anlayışı ile yapılan açıklamalara karşı daha dikkatli olunmasını, gerçeğe ve belgeye dayalı her türlü eleştiriye açık olduğumun bilmesini kamuoyuna bu konu ile ilgili son defa olarak belirtiyorum.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Semra DAĞ (@Misafir_13786)
01 Haziran 2013 Cumartesi 01:39
Bingöl de belgeyle konuşan ve kısa öz konuşan ender şahsiyetlerden biridir Av.Muamer bey .Lakin barıştan bahsediliyor balık baştan kokar bana hangi partide olduğunu söylesinler chp de ha ulusalcı ha yenilikçi sonuçta o çatı altında bunu görmek lazım.Bir insan suçluluk kompleksinde ise sürekli cvp verir yoksa yok karadenizli holdingmiş yok efendim konu kapatmakmış bunlar laf cambazlığından başka bir şey değildir.Benim mustafa beye önerim adamların elinde belgeye gerek yok ki genç yoluna kim giderse görür.
MEHMET ARDA (@Misafir_13782)
31 Mayıs 2013 Cuma 15:17
sayın kurban hiiç gündem değiştirmeye kalkmayın. söylemleriniz ve hareketleriniz klasikleşti artık. tavsiyem ticaret ile siyasetteki söylem ve uslübunuzu değiştirerek konuşmanız. ben geçen yıl yaptığım haberde size 9 tane soru sordum. bir tanesine bile cevap veremediniz. 3 ay gazetelerde yüzünüze hasret kaldık. hala cevap vermediniz. merak etmeyin çok yakında evrak, belge ve resimler ile görüşücez. ama sözünüzü tutacağınızı düşünüyorum. (HERHANGİ BİR GASP VE İMTİYAZ TESPİT EDİLİRSE, SİYASETİ BIRAKIP, TASI TARAĞI TOPLAYIP GİDECEĞİNİZİ) söylemiştiniz.
serdar yılmaz (@Misafir_13759)
30 Mayıs 2013 Perşembe 12:44
sayın çolakoğlu ben senin o cigerini yiyeyim Allahına kurban senin Belediye işhanını Çapulculardan kurtardınız şimdi sıra bu işte senin gibi 10 tane avukat olsa bu memlekette yolsuzluğun adı bile duyulmaz ... El adamın gayretleri bide bizim kilere bakın .......
aziz b. (@Misafir_13756)
30 Mayıs 2013 Perşembe 12:08
hedef saptırmayın mustafa bey yaptıklarınızın hesabını verin. bu vilayette yolsuzlukları sadece iktidarda olanlar yapmıyormuş. ideoloji değil para bakıyormuş bu işlere.
emin erkeenek (@Misafir_13752)
30 Mayıs 2013 Perşembe 10:34
Musatafa bey be biz sizi tanıyoruz,Ahlaklı dürüst bir insansınız,bu dönem iktidarın bunca yolluk yordamı duruken size bulaşmaları manidardır,barışa olan katkınız taktire şayandır
21.05.2024
16:54
Kayıp eşyalarınızı bulmak artık daha kolay!
Kayıp eşyalarınızı bulmak artık daha kolay!
Bingöl'de bulunan kayıp eşyalara ulaşmanın güvenli ve kolay yöntemini geliştiren öğrenciler, web sitesi tasarladılar ve projeleri, TÜBİTAK 2204A Malatya Bölge Finali'nde birinci oldu. Kaybettiğiniz eşyalara nasıl ulaşabileceksiniz? Detaylar haberimizde…
21.05.2024
15:39
Yine aynı senaryo! Ama halen inananlar var
Yine aynı senaryo! Ama halen inananlar var
Bingöl'de polis ekiplerinin dikkati sayesinde iki vatandaş, 355 Bin TL dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
21.05.2024
14:55
Bingöl`de yabani ot toplamaya giden bir kişi ölü bulundu
Bingöl'de yabani ot toplamaya giden bir kişi ölü bulundu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Ahmet B.'nin yabani ot toplamak için gittiği bölgede cansız bedeni bulundu.
21.05.2024
02:39
Bingöl`de ‘Sesimin Yankısı` finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de 'Sesimin Yankısı' finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 'Sesimin Yankısı' yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Yarışmada Türkçe, Zazaca ve Kürtçe eserler ile dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
21.05.2024
02:38
Bingöl`de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl'de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere tabiatı koruma eğitimi verildi.
20.05.2024
13:56
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, parti genel merkezinin 'Temayül Yoklaması' kararı üzerine il başkanlığından ve partisinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Bugün parti binasında temayül yoklaması yapılacak. Peki yeni süreçte kimler il başkanlığına aday olacak, süreç nasıl işleyecek?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın