KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Kurban ve aydar chp'den aday

CHP İl Sekreteri Mesut Kayaoğlu, il başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Kurban ve İL danışma Meclisi üyesi Mehmet Aydar'ın Bingöl milletvekilliği için müracaatta bulunduğunu bildirdi

Kurban ve aydar chp`den aday
28 MAYIS 2007 PAZARTESİ 09:53
0
1657
0
AA aa
Seçim sürecindeki siyasi partilerin aday adaylarına yönelik kamuoyu merakına CHP'den son nokta. Bingöl'den aday adayı olanları açıklayan Kayaoğlu, Bingöllü olup da başka illerden aday adayı olanların isimlerini bildirdi.
22 temmuz'da yapılacak genel seçimler için CHP'ye 2 bin civarında başvuru yapıldığını aktaran Kayaoğlu; “Eski İl Başkanı Mustafa Kurban ile Danışma Meclis Üyesi Mehmet Aydar Bingöl için yine Bingöllü olan Parti Meclis Üyemiz Lütfiye Memioğlu Erzincan İlinden, Fahrettin Demir İzmir Birinci bölgeden, Metin Kaya İstanbul 3. bölgeden CHP Milletvekilliği aday adayı olarak müracaatta bulunmuşlardır” dedi.
‘CHP İktidarı yakındır' diyen Kayaoğlu, seçmenlere uyarıda da bulundu. Kayaoğlu; “Hemşerilerimizin oy kullanırken duygularına hislerine değil vicdan ve akıllarına danışarak, Milletvekili olacak adaylara oy kullanmalarını siyasetçilerden her an hesap sormalarını beklerim” diye konuştu.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın