KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

Kurudere-Kervansaray Yolu Asfaltı Yenilenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kervansaray-Kurudere arasındaki yolun taşınma tabakası yapım çalışmalarına başlandığını belirtti.

Kurudere-Kervansaray Yolu Asfaltı Yenilenecek
15 TEMMUZ 2022 CUMA 17:10
5
2820
4
AA aa

HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yanıtlaması için verdiği önergede,  Kervansaray-Kurudere yol güzergahını sordu.

Aydemir, verdiği önergede şu ifadelere yer verdi:

“Bingöl Kervansaray-Kurudere güzergahında bulunan karayolunun çilesi yıllardır devam etmektedir. Nerdeyse her yıl ihalesi yapılıp sökülüp yeniden yapılan yol Bingöl halkının bitmeyen çilesi olmuş durumda. Son yapımından henüz bir yıl geçmemişken eskisinden daha kötü bir duruma gelmiş durumda. Yer yer asfaltların söküldüğü, çukurların oluştuğu ve dökülen asfaltın Bingöl'ün iklimine uygun olmadığı görülmüştür. Yolda hangi asfaltın kullanıldığı ve ne kadara mal olduğu ile ilgili çeşitli sorular cevap beklerken, yolun akıbetinin ne olacağı da merak konusu.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir'in soru önergesine verdiği yanıtta, Kervansaray-Kurudere arasındaki yolun taşınma tabakası yapım çalışmalarına başlandığını belirtti.

Yolda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Karaismailoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Elâzığ-Bingöl Devlet Yolunun Bingöl şehir geçişinin de bulunduğu Kervansaray-Kurudere kesiminde bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplama çalışmaları binder seviyesinde tamamlanmış ve aşınma tabakası imalatlarının yapılması çalışmaları başlatılmıştır. Bugüne kadar Kurudere-Üniversite Kavşağı arası ile Kaleönü Mevkii ve Karlıova Kavşağı arasında toplam 4,7 km'lik kesim aşınma seviyesinde tamamlanmıştır. Projesine ve Karayolu Teknik Şartnamesine uygun olarak, yapım aşamasında da her türlü kalite kontrolü yapılarak hizmete açılan yolun aşınma tabakasının tamamlanmasıyla birlikte, emniyetli bir sürüş ve konfor düzeyi sağlanmış olacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93963)
17 Temmuz 2022 Pazar 05:47
Şalvar camisinden bakın yolun rezilliğine sözde düzelecek derken yolu ağrı dağı gibi kambur yapmışlar rezalet Opet ten sonra indirmişler 2023 te yine yıkacaklar yapacaklar devlet yok yok yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93946)
16 Temmuz 2022 Cumartesi 16:59
SADECE YOL YAPIN DEYİP PARA VERMEKLE OLMUYOR BAŞLARINA NAMUSLU KONTRO DİKECEKSİNİZ. BİZ ZATEN HER YIL BU YOLUN AYNI KİŞİ TARAFINDAN BİR SONRAKİ YIL TEKRAR YAPMAK İÇİN UYGUNZSUZ MALZEMELER KULLANILARAK YAPILDIĞINI BİLİYORUZ. KERVANSARAY YOLUNU 10 SENEDİR HERGÜN KULLANIYORUM HER YIL BU YOL YAPILIYOR. YA DENETÇİ KONTROLCÜLERİNİZDE DİN İMAN YOK YADA KOCA BİR BECERİKSİZSİNİZ.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93944)
16 Temmuz 2022 Cumartesi 15:54
Sadece ahmet kokmaz za para kazandırılıyor devletımızı zarara ugratılıyor elın memleketınde bır defaya mahsusu yapılıyor bızımkı her yıl aynı yol ve aynı kışıler tarafından yapılıyor keşke sayın cumhur başkanımızın bundan haberı olsaydı bıngöl de neler oluyor vay memlekettın halıne
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93940)
16 Temmuz 2022 Cumartesi 14:27
Adam gibi bir defa yapsaniza her yıl her yıl tamir tadilat bırakın peşkeşi adam gibi yapın bir defa yapın Reis her işinizi takib edecek değil, Hdpkk sempatizanları bunu dile getirip gündem yapıyorlarsa bu sizin ayibiniz yazıklar olsun...
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın