KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Kütüphanesiz Okul Kalmayacak

Bingöl'de 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında üretilen kütüphane donatılarının okullara dağıtımı sürüyor.

Kütüphanesiz Okul Kalmayacak
13 ARALIK 2021 PAZARTESİ 17:16
9
2148
6
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Bingöl'deki meslek liselerinde üretilen kütüphane donatılarının okullara dağıtımı sürüyor.

Proje kapsamında devam eden çalışmalarla ilgili Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında Meslek Liselerimiz tarafından hazırlanan kütüphane donatım malzemelerinin dağıtımı hızla devam ediyor.” denildi.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda proje kapsamında 125 okulun kütüphane donatılarının bitmek üzere olduğunu söyledi. Güney, ayrıca kütüphane donatılarının kurulumunun tamamladığı okulların görüntülerini paylaştı.

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesinin açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Mahmut özer, proje ile ilgili şöyle konuşmuştu:

“İki ay gibi kısa sürede 57 bin 108 okulumuzdan kütüphanesiz olan kalmayacak. Gerekli tüm kaynakları, bugün itibarıyla okullarımıza aktarmış bulunuyoruz. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projemiz ile amacımız; öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırarak öğrencilerimizin sorgulayan, araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır. Ülkemiz münevverlerinden Cemil Meriç'in de ifade ettiği gibi 'Kitaplar, istikbale yollanan birer mektuptur'. Güncelleyeceğimiz veya yeni yapacağımız kütüphanelerin kitap ihtiyaçlarının karşılanmasına Kültür ve Turizm Bakanlığımız destek verecek.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87793)
14 Aralık 2021 Salı 19:36
Bu ne hakaret vari yorumlar bu ne kin bu ne düşmanlık, Başta Selahattin Hocam, Yusuf Hocam ve Haluk Hocam bu iş için ellerinden gelen gayretlerine şahidiz bir eğitimci olarak biz razıyız çabalarından Allah'ta onlardan Razı olsun .... Selahattin hoca ve Yusuf hoca Eşref Taşın getirdikleri kişiler diyen şahıslara sesleniyorum keşke herkes böyle işinde gücünde olsa...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87806)
15 Aralık 2021 Çarşamba 13:05
@Misafir Kullanıcı Eğitim sorunu var. Tahta masa bina sorunu zaten yok. Farz olan şeyler ön plana alınsın. Bingöl deki okullar inanın büyükşehirlerin çoğunda yok ama eğitim sıfır. Türkiye geneli eğitim sıralamasında kaçıncıyız. Arap ülkelerinin hepsinde lüks binalar var ama üretim yok. Halleri ortada. Kapitalistlerin kölesi olarak yaşıyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87786)
14 Aralık 2021 Salı 09:06
Devletin size o harcadığı emeklere yazıklar olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87783)
14 Aralık 2021 Salı 09:00
Kendini eğitemeyen, düzeltemeyen bir kesim nasıl oluyor da başkasını düzeltiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87782)
14 Aralık 2021 Salı 08:59
Kütüphane olmazsa olmaz. Ama eğitimci olsa da olur olmasa da olur. Elinizin değdiği her şey bulanıklaşıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87768)
13 Aralık 2021 Pazartesi 19:13
Okullardaki kutuphanelerden kaç kişi faydalandı. Eğitimciden bir fayda göremiyor öğrenci. Siz kütüphaneden bahsediyorsun. Eğitimin içine resmen s..... tınsız.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın