KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

'Laboratuvar Akreditasyonu Projesi Sertifika' Töreni Yapıldı

Bingöl Üniversitesi tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen 'Bingöl Üniversitesi Laboratuvar Akreditasyonu Projesi'nin sertifika töreni düzenlendi. Törende iki haftalık eğitim süresini başarıyla tamamlayan personele sertifikaları verildi.

`Laboratuvar Akreditasyonu Projesi Sertifika` Töreni Yapıldı
16 MART 2022 ÇARŞAMBA 16:54
4
1202
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi “TS EN ISO 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği İçin Genel Şartlar” eğitimi verildi.

Arı AR-GE ve ÜR-GE Laboratuvarı Proje Koordinatörü ve proje eğitmeni Sami Öztürk tarafından üniversitede 2 hafta boyunca verilen eğitimde, süreci başarıyla tamamlayan personele ‘Laboratuvar Akreditasyonu Sertifikaları' takdim edildi.

Eğitimlerden sonra Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği kısa süre içerisinde akredite edilmesi hedefleniyor.

Sertifika takdim programına Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Merkez Müdürler ve akademisyenler katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_90525)
16 Mart 2022 Çarşamba 19:07
Ortada buna uygun laboratuvar yok ama personellere kurs var. Bundan önce bu şehre akredite olmuş bir laboratuvar kazandırsaydınız keşke. :)) yBal yarışması yapılıyor ama laboratuvar akredite değil, katılımcılardan biri itiraz etse ne yapacaksınız. :) Yazık bu memlekete gelen vurdu giden vurdu.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın