KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Leo franco: atletico madrid'i favori görüyorum

Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco, 5 sezon forma giydiği Atletico Madrid'i çok iyi tanıdığını söyleyerek, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştikleri Atletico Madrid'in favori olduğunu söyledi.

Leo franco: atletico madrid`i favori görüyorum
22 ARALIK 2009 SALI 12:55
0
1401
0
AA aa

Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştikleri Atletico Madrid'in favori olduğunu söyledi.

İspanyol spor gazetesi Marca'da bugün yayımlanan röportajında Leo Franco, ''Bence Atletico favori. Biz tecrübeli bir takımız ve elbette ki turu geçme olasılığımız var ama onların daha önde olduğunu sanıyorum. Çok önemli silahlara sahip futbolcuları olan bir takım'' değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'a gelmeden önce 5 sezon forma giydiği Atletico Madrid'i çok iyi tanıyan Franco, şu anda kötü bir dönemden geçse de Atleticolu futbolcuların ve teknik direktörün bu krizden çıkacaklarını ifade etti.

''Olmak istediği yerde bulunduğunu, Galatasaray'da olmaktan pişman olmadığını'' dile getiren 32 yaşındaki Arjantinli kaleci, ''Kulüp felsefesi ve grup ruhu var. Bu benim çok ilgimi çekti. Basit bir takım gibi değil bir kulüp gibi yaşanıyor. Bunun dışında her an her şeyi yapabilecek futbolcularımız var, Kewell, Elano, Keita veya Baros gibi. Baros eğer şubatta formunu yakalamış olursa bizim için çok olumlu olur'' dedi.

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard'ı ''olağanüstü biri'' olarak tanımlayan Leo Franco, ''Olumlu anlamda, basit biri. Basit şeyler yapan bir teknik direktör. Sadece futbol ve futbolu ilgilendiren şeyleri düşünüyor'' değerlendirmesini yaptı.

''BELKİ DE İSTANBUL HAKKINDA YANLIŞ DÜŞÜNCELERE SAHİBİZ''

Leo Franco, İstanbul'daki hayatından da şöyle bahsetti:

''Alışkanlıklar, kültürler değişti ama istediğimiz buydu. Çok şey öğrenmeye gayret gösteriyoruz ve kültürel olarak çok açık olan bir ülkede farklı dillerin konuşulmasının zevkini çıkartıyoruz. Kültürel olarak, heyecan, düşünme tarzı gibi en az 10 farklı sebep sayabilirim. Belki de İstanbul hakkında yanlış düşüncelere sahibiz. Dünyanın büyük şehirleri arasında kalıcı olacak bir şehir.''

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB`den 13 maddelik yasaklar listesi
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
20.08.2025
03:39
Seçmeli Dersler Bu Kriterlere Göre Tercih Edilecek
Seçmeli Dersler Bu Kriterlere Göre Tercih Edilecek
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı İş ve İşlemler Belgesini yayımladı. Yeni eğitim yılı öncesinde hazırlıklar sürerken, öğrencilerin seçeceği seçmeli derslerle ilgili yeni kriterler duyuruldu.
20.08.2025
03:38
Araçlara kamera ve takip sistemi zorunluluğu
Araçlara kamera ve takip sistemi zorunluluğu
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle, yönetmelik kapsamındaki araçlarda araç takip sistemi, iç ve dış kamera, kayıt cihazı ve acil durum butonu bulundurulması artık zorunlu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın