KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

Levent kırca kırdı geçirdi foto galeri

Canan Göztepe'nin yardım için yaptığı defile görülmeye değerdi...

Levent kırca kırdı geçirdi foto galeri
16 HAZİRAN 2008 PAZARTESİ 10:15
0
1094
0
AA aa
Modacı Canan Göztepe meslekteki 25. yılını doldurdu. Bunun için önceki gece    Dolmabahçe Sarayı Has Bahçe'de bir defile düzenlendi.

Düzenlenen defilenin geliri ise Canan Göztepe'nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu El Bebek Gül Bebek Derneği'ne bağışlandı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Davette defilenin ana sponsoru Jival Kuyumculuk tarafından hazırlanan özel bir mücevher ünlü müzayedeci Rafi Portakal'ın sunumu ile açık arttırmaya çıkarıldı. Açık arttırmada mücevheri Soyak İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Soyak 37.000 YTL'ye satın aldı.

300 kişinin katıldığı davette, davetiye gelirinden 180.000 YTL. kazanç sağlanırken, açık arttırmayla birlikte sağlanan gelirin toplamı 232.000 YTL'yi buldu.

Davette Nilüfer ücret almadan sahneye çıktı. Bir zamanlar vokalistliğini yapan ve daha sonra çıkardığı albüm ile müzik hayatına giren şarkıcı Asya ise gecede davetliler arasında yer aldı. Nilüfer bir ara Asya'yı sahneye davet etti. İki sanatçı birlikte şarkı söyledi.

Gecenin tüm müzik direktörlüğünü üstlenen S&S Müzik şirketinin patronu Suat Ateşdağlı ise gecede hiçbir ücret almadan yer alırken modacı Canan Göztepe tarafından da plaket ile ödüllendirildi.

Kendi çocuğunu da prematüre bir şekilde doğuran Özlem Yıldız Serter ve eşi Sinan Serter de gecede yer alan ünlü konuklar arasındaydılar. Serter çifti, masalarına gelen ve prematüre doğup, sonradan gelişen küçük çocuklara yardım ettiler.

Gecenin bir diğer ünlü konuğu ise tiyatro sanatçısı Levent Kırca oldu. Levent Kırca masasına gelen küçük çocuğun elindeki çek defterinin doldurması gerektiğinin bilincinde olduğundan dolayı, "Kardeşim benim ne işim var burada. Ben evimde oturuyordum beni çağırdılar gel renk kat diye. Şimdi hem davete katıldım hem de para yardımı yapıyorum" diye espirili bir şekilde konuşarak masada bulunan davetlileri kahkahaya boğdu. Kırca, daha sonra yanına gelen küçük kızı öpüp 1.000 YTL'lik bir yardım yaptı. Kırca ayrıca açık arttırmada satışa sunulan mücevher bilekliği hostes bayanın elinden alarak aynı masada yanyana oturduğu bir bayanın bileğine takarak, "Hem bu bilekliği aldım hemde bu bayanı" diyerek herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Levent Kırca, daha sonra davetten ayrılırken kendisine espirili bir şekilde yaklaşan hayranını yere yatırdı ve yengeç yürüyüşü yaptırdığı kişiyi havuza atmaya çalıştı.

Defilede ünlü manken Çağla Şıkel ise Ağustos ayında ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile yapacağı evlilik öncesi gelinlik ile podyuma çıktı.

Defilenin en cesur kıyafetini ise Zeynep Dörtkardeşler giydi. Eski spor spikeri Dörtkardeşler'in giydiği transparan da büyük alkış aldı.

HABERTURK.COM/İBRAHİM ŞAHİN

ibrahimsahin@haberturk.com

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2025
20:24
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöl'de bir süredir etkili olan rüzgâr ve serin hava, yerini bunaltıcı sıcaklara bırakıyor! Meteoroloji, özellikle kronik hastalığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların öğlen saatlerinde güneş ışınlarına maruz kalmaması uyarısında bulunuyor.
09.07.2025
20:23
Bingöl`de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 ayrı noktada toplam 4 bin 314 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
09.07.2025
20:20
Bingölspor FK`nın ilk maçı 6 Eylül`de Karaköprü ile…
Bingölspor FK'nın ilk maçı 6 Eylül'de Karaköprü ile…
3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek yeşil beyazlı temsilcimiz Bingölspor FK, ilk maçını 6 Eylül 2025'te kendi sahasında Karaköprü Belediyespor ile oynayacak. İlk yarıda 15 maç oynayacak olan temsilcimizin iç ve dış saha maçları şöyle;
09.07.2025
20:18
Bingöl`de hangi alanlarda destekler sunulacak?
Bingöl'de hangi alanlarda destekler sunulacak?
Programın gerektirdiği asgari şartları sağlamak koşuluyla, mevcut üretim kapasitesinde en az yüzde 75 oranında ve mevcut kayıtlı istihdamda en az yüzde 50 oranında artış sağlayan kapasite artışına yönelik yatırımlar da desteklenebilecek. Desteklenecek yatırım konuları ise şöyle;
09.07.2025
20:14
Bingöl`de trafik kazası: 3 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 3 yaralı
Bingöl'de meydana gelen trafik kazasından 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
08.07.2025
16:04
Bingölspor FK`nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Bingölspor FK'nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın