KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Ocak 2026 Perşembe
°C

LGS birincisine altın hediye edildi

Liselere Geçiş Sınavında (LGS) 491,4 puanla Bingöl birincisi olan Gazi Ortaokulu öğrencisi Samet Arda Ayik'ı, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ziyaret etti.

LGS birincisine altın hediye edildi
04 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ 16:55
20
4493
4
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Liselere Geçiş Sınavında 491,4 puanla Bingöl birincisi olan Gazi Ortaokulu öğrencisi Samet Arda Ayik'ı evinde ziyaret ederek altın hediye etti.

Öğrenciyi tebrik eden Yücel, “Liselere giriş sınavında elde ettiği başarı ile il birincisi olan Samet Arda Ayik evladımızı ve ailesini tebrik ediyorum. Öğrencimizin bu başarısındaki en büyük pay sahibi öğretmen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Öğrencimize bundan sonraki öğrenim hayatında üstün başarılar diliyorum. LGS Sınavında derece yapan sınava katılan tüm öğrencilerimizi ve bu gurur verici başarıda büyük emekleri olan kıymetli ailelerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel'e, müdür yardımcısı Abdulhaluk Çakan ve Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hidayet Samuk eşlik etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93778)
05 Temmuz 2022 Salı 10:18
Birinci olan öğrencimizi ve başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğünü de bu duyarlı hareket karşısında tebrik ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93775)
05 Temmuz 2022 Salı 08:02
Allah bağışlasın çok güzel bir haber aileyi ve çocuğu tebrik ederim. küçük kız çok içten gülmüş inşallah o türkiye birincisi olacak ilerde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93768)
04 Temmuz 2022 Pazartesi 19:23
Lanet olsun bu sisteme çocuğun 4 yıllık emeğini 3 saate bağlayan sisteme lanet olsun o gece uykusuz kalan çocukların emeğini kim nasıl telafi edecek o gün hastalanan çocuğun hayatını kim telafi edecek o gün hazır bulunuşluk düzeyi stresli geçen çocuğun hayatını kim teslim edecek yazıklar olsun , yazıklar olsun, yazıklar olsun ...
31.12.2025
15:53
Uzunyayla`ya Üç Dalda Ödül
Uzunyayla'ya Üç Dalda Ödül
Bingöl merkezli üretim gücüyle Türkiye ve Avrupa pazarında adından söz ettiren Uzunyayla Tuğla, 'Bingöl'ün Değerleri Ödül Töreni'nde ihracat, yeşil dönüşüm ve vefa kategorilerinde üç ayrı ödüle layık görüldü.
31.12.2025
15:25
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Şehir Stadyumu'nun yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çalışma başlatıldığını, proje tamamlandığında kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.
31.12.2025
14:55
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl'de etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl–Diyarbakır karayolunun belirli kesimleri ile Genç–Yenisu il yolu araç trafiğine kapatıldı.
31.12.2025
14:17
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açılan Firince-İskender Demircioğlu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bingöl'de mesleki eğitime yeni bir güç kazandırdı.
31.12.2025
13:55
Bingöl`ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün ekonomik ve sosyal hafızasına yön veren isimler, Bingöl TSO tarafından düzenlenen 'Bingöl'ün Değerleri' ödül töreninde onurlandırıldı.
31.12.2025
13:13
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise  sefasını sürdü
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise sefasını sürdü
Adını karlı ovadan alan ve kışın büyük bir kısmını kar altında geçiren Bingöl'ün Karlıova İlçesi, eksi 22 dereceleri gördü. İlçe buz tutarken yetişkinler cefasını çekti, çocuklar ise ara sokaklarda kayarak sefasını sürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın