KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

Lig'de kalabilme şansı yüzde 50

Türkiye Futbol federasyonu (TFF)'nin adlığı yeni kararlar, 3'üncü lig takımları üzerinde yeni bir telaş oluşturdu. B.Bingölspor Teknikdirektörü Hayri Tekelioğlu, TFF'nin bu kararının, 3'üncü Lig'in zor geçeceğinin bir kanıtı olduğunu söyledi.

Lig`de kalabilme şansı yüzde 50
09 AĞUSTOS 2007 PERŞEMBE 09:50
0
1494
0
AA aa
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2007–2008 sezonunda 3. Lig'de terfi ve tenzil ile ilgili yeni esasları belirledi. Buna göre, 2007–2008 futbol sezonunun sonunda TFF 3. Lig'de gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar TFF 2. Lig'e doğrudan yükselecek. 4. ve 5. sıraları alan takımlar arasında oynanacak play-off müsabakalar neticesinde 2 takım daha TFF 2. Lig'e çıkacak.

Gruplarında son 4 sırayı alan takımlar ise illerindeki mahalli amatör lige düşecek. 2007–2008 sezonu sonunda Türkiye Amatör Şampiyonası'ndan gelen ve federasyonca belirlenecek kriterleri yerine getiren 5 takım, 2008–2009 sezonunda TFF 3. Lig'de oynama haklarını elde edecek.

Alınan kararları değerlendiren B.Bingölspor Teknikdirektörü Hayri Tekelioğlu, TFF'nin bu kararının, 3'üncü Lig'in zor geçeceğinin bir kanıtı olduğunu söyledi. Ligde kalma ve düşme şansının yüzde 50 olduğunu belirten tekelioğlu, bu durumda takımı yeniden gözden geçireceklerini ve kadroyu güçlendirmek için yeni transfer arayışlarına yöneleceklerini ifade etti.

Amaçlarının 3'üncü Lig'de kalmak değil, 2'inci Lig'e yükselmek olduğunu vurgulayan Tekelioğlu; “Alınan Kararlar ile birlikte bir üst lige yükselenler kadar düşenlerin de sayısı fazla. Önümüzde uzun bir süre var. Bu zamanı iyi değerlendirip güçlü bir kadro ile sahaya çıkmalıyız. Bunun için de yeni transferlere ihtiyaç var” dedi.

BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
06.11.2026
23:55
Binlerce personel onu arıyor!
Binlerce personel onu arıyor!
Solhan'da 25 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Alzheimer hastası Cebbar Peşmen'i bulmak için yürütülen çalışmalarda 1.129 personel görev aldı. 6 dronla havadan tarama yapılırken, bugüne kadar yaklaşık 55 kilometrekarelik alan arandı. Ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı.
06.11.2026
23:53
Baraç`tan Bingöl`ün doğalgaz limitleri için tepki!
Baraç'tan Bingöl'ün doğalgaz limitleri için tepki!
Bingöl'de doğalgaz faturalarının vatandaşın bütçesini zorladığını belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, iktidar milletvekillerine tepki gösterdi. Elâzığ'da tüketim limitlerine ilişkin yapılan düzenlemeyi hatırlatan Baraç, 'Halkın sorunlarıyla ilgilenmiyorsanız Mecliste ne işiniz var?' diyerek Bingöl için de iklim koşullarına uygun düzenleme yapılmasını istedi.
06.11.2026
23:53
Bingöl`de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de polis ekiplerinin 30 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda uyuşturucu madde, silah ve kaçak ürünler ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 55 şüpheliden 27'si tutuklanırken, çok sayıda kaçak sigara ve elektronik sigara da ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın