KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Ligi ikinci olarak tamamladılar

Dün Van konuğu olan temsilcimiz Bingöl İşitme Engelliler, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Bu skorla hanesine 3 puan daha yazdıran ekibimiz, ligi ikinci sırada tamamladı.

Ligi ikinci olarak tamamladılar
18 MAYIS 2015 PAZARTESİ 01:59
0
1655
0
AA aa

 Türkiye İşitme Engelliler 1Lig 7 Gurupta mücadele eden Bingöl İşitme Engelliler Futbol Takımı, ligin son haftasında Van temsilcisine konuk oldu.

Sanayi Semt Sahası'nda oynanana karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz, ilk dakikalar ev sahibi takıma pozisyon şansı vermedi.

Girdiği pozisyonlarda gol arayışlarını sürdüren temsilcimiz, attığı gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarı rakip takıma 1 gol şansı veren temsilcimiz, ikinci yarıda skoru korudu. Karşılaşmayı 2-1 kazanan temsilcimiz, 3 puanla Bingöl'e döndü.

2.ligde oynadığı 8 müsabakada 7 galibiyet, 1 beraberlik yaşayarak, 1. Lige yükselen Bingöl İşitme Engelliler Futbol takımı, 1. Ligi ikinci olarak tamamladı.

2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ligi 8 puanla 2. olarak tamamlayan temsilcimizin, bir maç eksiği bulunuyor.

5. hafta oynanan ve çıkan olaydan dolayı hakem tarafından iptal edilen Şanlıurfa maçına yönelik kısa bir açıklamada bulunan Bingöl İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cemalettin Bürkek, “1. Ligi 8 puanla ikinci olarak tamamladık. Grupta birinci olan Şanlıufra ile oynanan maçımız hakem tarafından tatil edildi. Maç esnasında karşı oyunculardan biri hakeme yumruk attı ve karşılaşma tamamlanmadan son buldu. O maçtan çıkacak kararı bekliyoruz” dedi.

Ligde yalnız bırakıldıklarını kaydeden Bürkek, “geçen sene çok güzel bir performans sergileyerek, 1.lige çıktık ama burada kimse bize sahip çıkmadı. Takımı istediğimiz gibi toparlamış olsaydık, belki de birinci olarak tamamlardık” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
13:47
28 milyon TL`lik destek planı açıklandı
28 milyon TL'lik destek planı açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Elazığ Valiliği'nde bölge valileri ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, TRB-1 bölgesindeki mikro ve küçük işletmelerin yeşil dönüşüm yatırımları için 28 milyon TL bütçeli hibe desteği programı tanıtıldı.
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın