KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Lösemili çocuklar güvençer'i ziyaret ettiler

Vali Mustafa Hakan Güvençer, lösemili çocukları makamında kabul etti.

Lösemili çocuklar güvençer`i ziyaret ettiler
03 HAZİRAN 2011 CUMA 08:16
0
1794
0
AA aa

30 Mayıs-5 Haziran günleri arasında kutlanan ‘Lösemili Çocuklar Haftası' nedeniyle LÖSEV Bingöl Temsilcisi Hadin Sezgin, bir grup lösemili çocuk ve aileleri Vali Güvençer'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında LÖSEV Bingöl Temsilcisi Hadin Sezgin, Bingöl'de yaşayan lösemi hastaları hakkında Vali Güvençer'e bilgi verdi. Lösemili hastalarla tek tek ilgilenen Vali Güvençer şifa dileğinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer, “Lösemi hastalığında, bugünkü modern tedavi yöntemleriyle yüzde 90'lara varan oranda tamamen iyileşme sağlanmaktadır. Çocuklarımızın hastalığı yendiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Lösemili Çocuklar Vakfı'nın çocuklarımız için yaptığı çalışmalar, toplumun her kesiminden takdir topluyor. Bu zorlu tedavi sürecinde lösemili çocuklarımıza ve ailelerine destek olan LÖSEV yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bizde lösemili çocuklarımız için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın