KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2025 Cuma
°C

Lübnan'da durum değişmezse yine saldırırız

İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Lübnan'da durumun değişmemesi halinde bu ülkeye yeniden saldıracaklarını söyledi.

Lübnan`da durum değişmezse yine saldırırız
31 AĞUSTOS 2006 PERŞEMBE 09:53
0
1147
0
AA aa
Livni, Alman "Die Zeit" adlı haftalık gazeteye yaptığı açıklamada, "İsrail, Lübnan'ın normal ve bağımsız bir ülke haline gelmesi için yardımcı olacak. Bu iyimser seçenek. Diğer seçenek ise, eğer bir değişiklik olmazsa yeniden saldırırız" dedi.

Uluslararası barış gücüne de İsrail'i savunmak için ihtiyaçları olmadığını ifade eden Livni, ancak Lübnan'ın askerlerini ülkenin güneyine konuşlandırmasına ve silah ambargosuna uyulmasının kontrol edebilmesine yardımcı olmak amacıyla bu güçle işbirliği yapacaklarını kaydetti. Livni, "İsrail kendini savunmuş ve uluslararası camia tarafından desteklenmiştir. Ancak dünya, teröristlerin sivillerin arasına gizlenmeleri durumunda kurbanlar arasında sivillerin de olabileceğini anlamalı" diye konuştu.

ANNAN'IN ÇAĞRISINA RET

Öte yandan İsrail BM Genel Sekreteri Kofi Annan'ın, "Lübnan'a uyguladığı hava ve deniz ablukasını kaldırması" çağrısını reddetti. İsrail, 7 haftadır süren ablukayı, ancak ateşkesin tüm unsurları yerine getirilince sona erdireceğini bildirdi.
 
hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın