KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Lys ve ygs'ye ücretsiz hazırlık fırsatı

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından eğitim gören 422 öğrenciye Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden toplamda 16 saat eğitim veriliyor.

Lys ve ygs`ye ücretsiz hazırlık fırsatı
05 EKİM 2015 PAZARTESİ 06:48
0
1696
0
AA aa

 Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından faydalanan Ortaöğretim Kurumlarından mezun olmuş öğrencileri Seviye Belirleme Sınavında ziyaret etti.

MEV Öğretmen Serkan Akyaz İlkokulunda yapılan Seviye Belirleme Sınavına katılan öğrencileri ziyaretinde Sarı'ya, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Akıncı ve Destekleme ve Yetiştirme Kursları İl Koordinatörü İMKB Bingöl Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Ertaş eşlik etti.  

Kurs hakkında bilgi veren Sarı, ortaöğretim kurumlarından mezun öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarında LYS ve YGS'ye hazırlanan 422 öğrencinin faydalandığını, bu öğrencilere haftada 8 saat Cumartesi, 8 saat ise Pazar günü olmak üzere Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden toplamda 16 saat eğitim verildiğini söyledi.

“EMEĞİNİZ BOŞA GİTMEYECEKTİR”

“Bu tatil günlerinde harcadığınız emek boşa gitmeyecek” diyen Sarı, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için var olan imkanları sonuna kadar kullanıyoruz. Size sunulan bu imkânı en iyi şekilde kullanmak için, hafta sonu tatile rağmen, burada bir emek harcıyor olmanız, sizi daha güzel bir geleceğe taşıyacaktır. Burada harcadığınız emeğin boşa gitmeyeceğini biliniz. Bilgiyle kuşanmak daha güzel yarınlara, hızla ve emin adımlarla gitmek demektir. Sizi gösterdiğiniz bu çabadan dolayı kutluyorum, başarınızın devamını diliyorum. Hafta sonunuzu öğrenmeye ayırmakla kendinizi, çalışmadan geçiren arkadaşlarınızdan daha şanslı konuma getirdiniz. Bu kurslarda görev alan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Sarı; öğrencilerin talepleri doğrultusunda açılan kurslarda, önemli oranda öğrenci katılımı sağlandığını ve öğrenciler LYS ve YGS'ye ücretsiz olarak erken hazırlanmanın avantajıyla kendilerine özgüven duyduğunu söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın